Θρίλερ στα Τρίκαλα με τον γιο του Ντένζελ Ουάσινγκτον

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ξεκίνησαν στα Τρίκαλα τα γυρίσματα του θρίλερ «Born to be murdered», σε σκηνοθεσία του Ferdinando Cito Filomarino και παραγωγή του βραβευμένου με Οσκαρ Luca Guadagnino, επίσης σκηνοθέτη.

Στη διεθνή παραγωγή θα πρωταγωνιστήσει ο γιος του Ντένζελ Ουάσινγκτον, ονόματι Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, ο οποίος ακολουθεί με επιτυχία τα καλλιτεχνικά χνάρια του διάσημου πατέρα του.
Μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η αντιδήμαρχος και υπεύθυνη -από τον Δήμο Τρικκαίων- για τα γυρίσματα της ταινίας Σοφία Αλεστά τόνισε ότι «τα οφέλη για την περιοχή μας, στο πλαίσιο της προβολής της, θα είναι πάρα πολλά και θα φανούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για μία παραγωγή κινηματογραφικής ταινίας που θα τονώσει την οικονομία της πόλης μας, θα δημιουργήσει εναλλακτικό τουριστικό προϊόν και θα ανοίξει τον δρόμο για την ένταξη της πόλης μας στον κινηματογραφικό χάρτη».

Σύμφωνα με την κυρία Αλεστά, θα γυριστούν σκηνές μέσα και γύρω από τον σιδηροδρομικό σταθμό. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, 20 και 21 Φεβρουαρίου, το καστ και το συνεργείο θα μεταφερθούν στο κέντρο της πόλης, προς την οδό 25ης Μαρτίου και την οδό Κονδύλη.

Η διάρκεια των γυρισμάτων, σύμφωνα με την Espresso, σχεδόν όλες τις ημέρες, θα είναι περί τις 12 ώρες. Σημειώνεται ότι στο «Born to be murdered» θα συμμετάσχουν δεκάδες κομπάρσοι από την περιοχή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr