O τηλεοπτικός καβγάς Ελεονώρας Μελέτη-Ραχήλ Μακρή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η lifestyle φωτογράφηση της Ραχήλ Μακρή έχει αποσπάσει πολλά σχόλια, θετικά και αρνητικά. Μετά τον καβγά που είδε όλο το τηλεοπτικό κοινό στην εκπομπή «Γυναίκες», ανάμεσα στην Έλενα Παπαβασιλείου και την Δέσποινα Καμπούρη, έρχεται στο φως ένας ακόμα.

Καλεσμένη στο δελτίο ειδήσεων του Ε, που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε η Ραχήλ Μακρή.

Αναπόφευκτα η συζήτηση πήγε στην πολυσυζητημένη φωτογράφιση της κυρίας Μακρή, με την παρουσιάστρια να εκφράζει αλλά και να μεταφέρει την κοινή γνώμη λέγοντας πως δεν είναι περίοδος για να κάνουν τέτοιου είδους φωτογραφήσεις οι πολιτικοί της χώρας μας. Εννοείται πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε την δική της απάντηση λέγοντας στην Ελεονώρα πως και η ίδια κατά καιρούς έχει εμφανιστεί σε lifestyle εκπομπές φορώντας πανάκριβα ρούχα, ενώ ακόμα υποστήριξε πως δεν επηρεάζει τον Έλληνα μια φωτογράφιση.

Αμέσως μετά, η ίδια, η Ραχήλ Μακρή ανέβασε το απόσπασμα από το δελτίο στο κανάλι της στο Youtube δίνοντας του τον τίτλο: «Οι προσωπικές μου επιλογές δεν μπορούν να συγχέονται με τον κοινοβουλευτικό μου βίο». Επίσης στην περιγραφή του βίντεο γράφει: «Η Ραχήλ Μακρή αντικρούει τις άνευ προηγουμένου τοποθετήσεις της Ελεονώρας Μελέτη για το τι θα πρέπει να κάνει ένας βουλευτής στην προσωπική του ζωή».

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ