Δεν φαντάζεστε ποιο νέο σόου αναλαμβάνει σύντομα στον ΣΚΑΪ ο Καπουτζίδης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Και νέες προτάσεις ψυχαγωγίας εξετάζει ο ΣΚΑΪ για το δεύτερο µισό της σεζόν, προκειµένου να δώσει αέρα ανανέωσης στο µείγµα του προγράµµατός του.

Το κανάλι του Φαλήρου δεν θα αρκεστεί µόνο στο «Survivor», που θα αποτελέσει για τρίτη συνεχή χρονιά τον βασικό πολιορκητικό κριό στην prime time, αλλά, παράλληλα, εξετάζει το ενδεχόµενο να ενισχύσει το πρόγραµµά του µε ένα νέο σόου µε τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Πρόκειται, σύμφωνα με τη Realnews, για φορµάτ ψυχαγωγικού σόου της Acun Medya µε κωµικά στοιχεία, στο οποίο µετέχει οµάδα ηθοποιών υπό την καθοδήγηση του κεντρικού παρουσιαστή. Το εν λόγω σόου δεν απαιτεί έναν απλό παρουσιαστή, αλλά έναν πολυσχιδή σόουµαν, που θα τραγουδάει, θα χορεύει, θα παίζει και θα αυτοσχεδιάζει µαζί µε τους υπόλοιπους ηθοποιούς.

Με άλλα λόγια, όπως λένε και στο Φάληρο, αν δεν το κάνει ο Καπουτζίδης, ποιος θα το κάνει; Η ιδέα υλοποίησης του συγκεκριµένου σόου είχε πέσει και πέρυσι στο τραπέζι των συζητήσεων και τώρα επανέρχεται πιο δυναµικά, µε στόχο να βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο. Θετικός στην πρόκληση να αναλάβει ένα τόσο απαιτητικό σόου φέρεται και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Πηγή: www.gossip-tv.gr