«Τι λέει;»: Η Τσολάκη «αδειάζει» τον Χατζηφωτίου – Έβγαλε στον αέρα αμοντάριστη συνέντευξή του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια δήλωση που έκανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου στην εκπομπή «Τι λέει;» αναφερόμενος στη σχέση που είχε με την Έλενα Χριστοπούλου, πήρε απρόσμενες διαστάσεις.

Επειδή ακούστηκαν πολλά σχόλια για τη συγκεκριμένη συνέντευξη και τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε, οι συντελεστές της απογευματινής εκπομπής του Alpha έπαιξαν το επίμαχο απόσπασμα χωρίς μοντάζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρωί της Τρίτης, ο Ζάχος Χατζηφωτίου, βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου» και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Την Έλενα την ξέρω πολλά χρόνια, η ανοησία και η κακοήθεια των Ελλήνων να μεταβάλλουν το τι λέει ένας άνθρωπος σε μια συνέντευξη. Η μόνη κουβέντα που μου έφυγε, ήταν ότι μέναμε στην Κηφισιά. Το μέναμε σημαίνει ότι είμαστε φίλοι, βρισκόμαστε, τρώμε, πρέπει να πούμε τι κάνουμε οι δυο μας; Είχαμε και έχουμε φιλική σχέση...»

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Τι λέει;», Ελένη Τσολάκη, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ακούστηκε ότι μπορεί να έχει μονταριστεί η συνέντευξη και εμείς δεν θέλουμε να υπάρχει περίπτωση να νομίζουν πως έχουμε αλλάξει κάτι, θέλουμε να σας δείξουμε το απόσπασμα όπως ακριβώς είναι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα αλλά και την αμοντάριστη συνέντευξη παρακάτω...

Πηγή: www.gossip-tv.gr