Μέγκι Ντρίο μετά την αποχώρησή της από το GNTM: Είμαι από την Αλβανία


GNTM: Η Μέγκι Ντρίο αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model και τίποτα δεν θα είναι ξανά ίδιο στο ριάλιτι μόδας του Star.

Η ίδια από την πλευρά της δήλωσε έκπληκτη για τις κριτικές και εξήγησε ότι πάνω από όλα μέσα στο παιχνίδι ήταν ειλικρινής…

Παράλληλα αποκάλυψε την καταγωγή της και εξήγησε γιατί δεν μιλάει καλά τα ελληνικά.

«Εγώ είμαι από την Αλβανία. Εκεί γεννήθηκα και ήρθα στην Ελλάδα 13 ετών. Τώρα είμαι 25. Όταν ήρθα πήγα σε αμερικάνικο κολλέγιο. Όλα τα έκανα στα αγγλικά. Τα ελληνικά τα έμαθα από μόνη μου. Νιώθω πολύ περήφανη για τα ελληνικά μου. Γιατί είναι πολύ δύσκολη γλώσσα. Αγαπάω την Ελλάδα. Τελείωσα το Λύκειο στη Θεσσαλονίκη και μετά πήγα και σπούδασα δικηγόρος στην Αγγλία. Έχω πτυχίο. Το πήρα φέτος πριν μπω στο παιχνίδι. Είμαι δικηγόρος στο αγγλικό δίκαιο», είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Κάποιες κριτικές στα social media είναι αρνητικές, δεν το περίμενα. Σίγουρα έχετε καταλάβει ότι ήμουν πάντα αληθινή, δεν είχα φιλτράρει ποτέ τις σκέψεις μου, ούτε είχα προσπαθήσει ποτέ να δείξω κάτι άλλο από αυτό που ένιωθα εκείνη τη στιγμή.

Μας ένωσε πάρα πολύ ο δυναμισμός που έχουμε σαν χαρακτήρες, όλες μαζί και οι τρεις. Μετά ήταν και το κλίμα που δημιουργήθηκε μέσα στο σπίτι.

Τελευταία είχα καταλάβει ότι μάλλον ούτε εμείς οι τρεις δεν ήμασταν τόσο φίλες. Δεν ένιωσα ψεύτικο το κλάμα της.

Για πρώτη φορά ένιωσα την Εύη τόσο κοντά μου Η Μικαέλα είναι πιο συναισθηματική από την Εύη και νιώθω ότι θα της λείψω περισσότερο.

Δεν γίνεται να κρίνουμε την Άννα και μετά να πηγαίνει η Εύη να της φτιάχνει noodles. Η Άννα Αμανατίδου τα φέρνει όλα άνω κάτω off camera.

Βλέπετε ένα επεισόδιο 90 λεπτά κι εμείς είμαστε κλεισμένες 3 μέρες μέσα στο σπίτι.

Εγώ την Εύη και τη Μικαέλα θα τις περιμένω όταν βγουν έξω από το σπίτι. Από τις άλλες κοπέλες θα περίμενα παραπάνω ειλικρίνεια».