My style Rocks Gala: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η στιγμή της… κρίσης έφτασε για τα κορίτσια του Μy style Rocks που αγχώθηκαν για το ποια θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου και ποια όχι.

Οι πέντε κοπέλες που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη θερμοκρασία ήταν οι εξής: Η Αμάντα, η Δανάη, η Έφη, η Τάνια και η Εύα.

Σε καμία, φυσικά, από τις παραπάνω δεν άρεσε το γεγονός ότι βρίσκονται σε μία τέτοια θέση, όμως, οι περισσότερες τόνισαν πως γνωρίζουν ότι πρόκειται για μία δυσάρεστη διαδικασία του παιχνιδιού που πρέπει να περάσουν εφόσον είχαν συγκεντρώσει χαμηλή βαθμολογία. 

Τα κορίτσια που παρέμειναν εκτός της πεντάδας, άρα εξασφάλισαν την παραμονή τους στο παιχνίδι, έδωσαν τη θετική τους ψήφο προκειμένου να δώσουν ασυλία σε κάποια από αυτές ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι. 

Από την όλη διαδικασία, ισοβάθμισαν σε θετικές ψήφους η Εύα, η Έφη και η Δανάη και τελικά τέθησαν οι τρεις τους ξανά στη διάθεση των συμπαικτριών τους που κλήθηκαν να ξαναψηφίσουν. Και από αυτή τη διαδικασία αναδείχθηκαν η Εύα και η Δανάη. Τελικά, οι κοπέλες αποφάσισαν να σώσουν την Εύα. 

Στον.. ντάκο βγήκαν η Έφη, η Δανάη, η Αμάντα και η Τάνια και πλέον τέθηκαν στη διάθεση των κριτών οι οποίοι και αποφάσισαν από το παιχνίδι να αποχωρήσει η Αμάντα. Έσωσαν την Έφη και όταν έμειναν η Δανάη και η Τάνια οι κριτές αποφάσισαν πως εκείνη που πρέπει να παραμείνει στο παιχνίδι είναι η Τάνια ενώ εκείνη που αποχώρησε είναι η Δανάη. 

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη στιγμή της... κρίσης

My style Rocks Gala: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι

Πηγή: www.gossip-tv.gr