My Style Rocks Gala: Η αποχώρηση της παίκτριας και το ξέσπασμα των κριτών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα πάντα είχε το αποψινό Gala.

Άρωμα Αρχαία Ελλάδας αναδύθηκε από το πλατό του αποψινού My Style Rocks Gala με τις 11 κοπέλες να εμφανίζονται ως αρχαίες …θεότητες προσπαθώντας να κερδίσουν την υψηλότερη βαθμολογία.

Η Ιωάννα Τούνη με την εκρηκτική της εμφάνιση έβαλε «φωτιά» στο πλατό ενώ δεν παρέλειψε να μπει και στο κόνσεπτ της βραδιάς υποδυόμενη τη Γοργόνα του Μέγα Αλέξανδρου.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Mπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος αξιολογήσαν τις εμφανίσεις της Μέδουσας, της Περσεφόνης, της Δανάης, της Ήρας, της Αφροδίτης, της Αμαζόνας, της Κίρκης, της Αθηνάς, της Aρτέμιδος, της Ωραίας Ελένης και της Εστίας και μοίρασαν και πίκρα και χαρά.

Η Έφη είναι η παίκτρια που και αυτήν την εβδομάδα κέρδισε την επιταγή των 2.500 ευρώ.

Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Tάμτα, η Τζέιλα και η Χριστίνα. Η κριτική επιτροπή ξέσπασε όταν είδε πως τα κορίτσια αντί να σώσουν την Χριστίνα, έδωσαν τη θετική τους ψήφο στην Τάμτα. Αυτό και μόνο τους έκανε να μιλήσουν για στρατηγική και πως ψηφίζουν με στόχο.

Τόσο η Μαγγίρα όσο και οι δυο άντρες της επιτροπής είπαν πως ήταν μια λάθος κίνηση γιατί εκείνοι μπορεί να έσωζαν την Τζέιλα θέλοντας να της δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία και όχι την Χριστίνα, η οποία είναι μια πολύ δυνατή παίκτρια. Η Μπέττυ ζήτησε από τα κορίτσια να αρχίσουν να δίνουν αντικειμενικές ψήφους

Τελικά από την επιτροπή σώθηκε η Χριστίνα και έτσι αποχώρησε η Τζέιλα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr