Πάνος Κοκκινόπουλος: «Συζητάμε για μια καινούργια μαύρη κωμωδία»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Διαχρονικά οι σειρές του Πάνου Κοκκινόπουλου είχαν ένα κοινό ευρύτερο από τους πιστούς θεατές της μικρής οθόνης.

«Από παλιά που δεν υπήρχαν το Διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κάνουν τον κόσμο να αντιδρά άμεσα σε αυτό που βλέπει, θυμάμαι πως άνθρωποι που είχαν κάνει έρευνες για την τηλεόραση μου είχαν πει πως τις σειρές μου τις παρακολουθεί και κοινό που δεν βλέπει τηλεόραση. Αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα» αναφέρει ο σκηνοθέτης και εξηγεί πώς επιλέχθηκε το «Ου φονεύσεις» ως τίτλος της νέας σειράς του Open tv.

«Προτείναμε στον σταθμό διάφορους τίτλους και καταλήξαμε σε αυτόν. Το "Ου φονεύσεις" είναι η έκτη εντολή».

Ακόμη ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει τις σειρές του επιτυχημένου δημιουργού είναι πως μεγάλη μερίδα Ελλήνων ηθοποιών εμφανίζεται διαχρονικά αποκλειστικά και μόνο στις δικές του παραγωγές.

«Αυτό είναι το βραβείο για όλους εμάς. Ένας ηθοποιός με ένα τηλεφώνημα από την παραγωγό, την Μπέση Βουδούρη, ή από εμένα, για έναν μικρό ή έναν μεγαλύτερο ρόλο, αποδέχεται την πρόταση με μεγάλη χαρά. Αγαπάμε τους , ηθοποιούς και το εισπράττουν αυτό. Αν ο σκηνοθέτης είναι η ψυχή μιας σειράς ή μιας ταινίας, οι ηθοποιοί είναι η καρδιά της».

Ο σκηνοθέτης, εκτός από τις σειρές αυτοτελών αστυνομικών ιστοριών, έχει επιτυχημένη παράδοση και στις μαύρες κωμωδίες, με χαρακτηριστικότερη τα «Μαύρα μεσάνυχτα».

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος αποκαλύπτει στο «Τv Εθνος» κάποια από τα νέα του σχέδια πέρα από το «Ου φονεύσεις»: «Συζητάμε για μια καινούργια μαύρη κωμωδία. Την ιδέα την έχουμε καταθέσει στο κανάλι. Δεν θα σας αποκαλύψω κάτι άλλο προς το παρόν πέραν του ότι πρόκειται για μια πολύ μαύρη ανατρεπτική κωμωδία».

Πηγή: www.gossip-tv.gr