Απουσιάζει από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη – Τι συνέβη;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το τιμόνι της εκπομπής πήραν στα χέρια τους οι συνεργάτες της

Χωρίς την Ελένη Μενεγάκη στην παρουσίαση, είναι σήμερα Τετάρτη, η εκπομπή «Ελένη». Το τιμόνι της εκπομπής πήραν στα χέρια τους οι συνεργάτες της και η έναρξη έγινε με τον Γρηγόρη Γκουντάρα στην κουζίνα, μαζί με τον μάγειρα, Βασίλη Καλλίδη.

Αμέσως μετά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας κάθισε στη θέση της Ελένης Μενεγάκη και ο επί χρόνια φίλος και συνεργάτης της παρουσιάστριας, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, καθισμένος στην πρώτη θέση του πάνελ, πήρε το λόγο λέγοντας:

«Η Ελένη δεν είναι σήμερα μαζί μας, είναι στο σπίτι της και μας βλέπει. Μας την έκανε!» και συμπληρώνοντας ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μας την έκανε, έχει λόγο» και ξέσπασαν σε γέλια.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Ελένη Μενεγάκη περιμένει από μέρα σε μέρα να γεννήσει και να κρατήσει στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτα της με τον Ματέο Παντζόπουλο και γι αυτό το λόγο απουσιάζει σήμερα από την εκπομπή.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως η γλυκιά παρουσιάστρια δεν θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα ούτε τις επόμενες ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ