Γιατί αρνήθηκε να παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision η Zέτα Μακρυπούλια;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ζέτα Μακρυπούλια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό People και, μεταξύ άλλων, μίλησε στην Βένια Καραγιάννη για τη συνεργασία της με το MEGA, εξήγησε γιατί αρνήθηκε να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Ελλάδα σ' αγαπώ», ενώ παράλληλα αποκάλυψε τον λόγο που είπε «όχι» στην παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision.

Αναφορικά με το αν ολοκληρώθηκε ο κύκλος της στο Mega, είπε η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά «Όχι. Επίσημα δεν έχουμε πει ότι σταματάμε τις σχέσεις μας αλλά δεν είμαστε και δεσμευμένοι».

Είναι, ωστόσο, από τις περιπτώσεις που άλλα περίμενε να δει και άλλα έγιναν τελικά; «Όχι γιατί δεν είμαι 13 χρονών ούτε περιμένω παραπάνω πράγματα. Ξέρω σε ποια χρονική εποχή έγινε αυτή η μετάβασή μου και ούτε πιστεύω ότι ο κόσμος προσπαθεί να μου τη φέρει με κάποιο τρόπο. Όταν το Mega με πλησίασε είδα ανθρώπους που ήθελαν να είμαι στο κανάλι τους και για αυτό είπα ναι. Το ότι μπορεί κάποια πράγματα να μην έγιναν όπως τα φανταζόμασταν εκεί εμπλέκονται πολλά πράγματα, αλλά όχι κάποιος δόλος για να μου βάλουν τρικλοποδιά», δήλωσε με ειλικρίνεια.

Όσο για τον λόγο που απέρριψε την πρόταση του Μεγάλου Καναλιού για το «I love my country», η ίδια επεσήμανε «Αυτή πρόταση είναι η δεύτερη φορά που μου γίνεται – παλιότερα μου είχε γίνει από άλλο κανάλι. Έχει ενδιαφέρον και θα στηριχθεί από μια πολύ καλή ομάδα. Αλλά όταν τα έβαλα κάτω, σκέφτηκα, ότι κάποιο λόγο είχα όταν είχα πει το πρώτο όχι, και θεωρώ ότι υπάρχουν παραπλήσια πρότζεκτ αυτή τη στιγμή. Εξήγησα λοιπόν στο Mega τους λόγους και μιλήσαμε για το μέλλον. Δεν υπάρχει βιασύνη από εμένα και θα δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή τη σχέση».

Τέλος, σχετικά με την απόφασή της να μην δεχτεί να παρουσιάσει το Eurosong 2015, παραδέχτηκε «Ο λόγος που αρνήθηκα είναι γιατί όταν το έκανα τη γεύθηκα στο 100% μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Ήταν κάτι που το στήσαμε από την αρχή οι δυο μας- σχεδόν δεν κοιμόμασταν για να πραγματοποιηθεί. Το διασκέδασα τόσο πολύ, που για μένα όταν γίνονται κάποια πράγματα τόσο ωραία δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται. Αν ήθελα να είμαι στην τηλεόραση πάση θυσία πολύ πιθανό να έλεγα ναι. Αλλά να το ξανακάνω με διαφορετικές συνθήκες και χωρίς τον Γιώργο δε μου λέει κάτι».