Η Weber Shandwick Athens ανακοινώσε τη συνεργασία της με το ΑΒΗ MEDICAL GROUP!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Weber Shandwick Athens ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ΑΒΗ MEDICALGROUP, ένα πρωτοποριακό ιατρικόκέντρο που, με την έμπειρη και εξειδικευμένηεπιστημονική του ομάδα, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την υγεία.

HWeberShandwickθα παρέχει στo ΑΒΗ MEDICALGROUPυπηρεσίες Εταιρικής Επικοινωνίας και Γραφείο Τύπου, προωθώντας τις ολοκληρωμένες και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που αφορούν στη βελτίωση της υγείας, της εικόνας και της ψυχικής μας ισορροπίας.

«Καλωσορίζουμε το ABH MEDICAL GROUP στην οικογένεια της Weber Shandwick και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανέθεσε σε εμάς την Εταιρική του Επικοινωνία. Η Weber Shandwick Athens θα εργαστεί προκειμένου να συμβάλλει στην υλοποίηση του οράματος του ABH MEDICAL GROUP να αποτελέσει πρότυπο κέντρο και παραδειγματικό σημείο αναφοράς  στην υγεία και την ομορφιά - όχι μόνο σε επίπεδο ιατρών, υπηρεσιών και ιατρικού εξοπλισμού,αλλά καισε επίπεδο έρευνας και μελέτηςσε ζητήματα νέων χειρουργικών τεχνικών, νέων θεραπειών αλλά και νέων προϊόντων βασισμένων στα σύγχρονα επιτεύγματα της ιατρικής επιστήμης και της ιατρικής βιοτεχνολογίας, δήλωσε ο ManagingDirector της WeberShandwickAthens κ. Δημήτρης Μιχόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του ABHMEDICALGROUPκ. Γεώργιος Καραγιάννης επεσήμανε: «Η WeberShandwick αποτελεί το νέο πολύτιμο συνεργάτη μας στον Τομέα της Εταιρικής Επικοινωνίας. Μας συνδέει κοινό όραμα καθώς και οι δύο επιδιώκουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.»

12ef

Σχετικά με τη WeberShandwick

Η WeberShandwick είναι η μεγαλύτερη εταιρία Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας διεθνώς, με γραφεία σε 81 χώρες. Η εξειδικευμένη ομάδα της WeberShandwick (strategists, analysts, producers, designers, developers και campaignactivators) έχει κερδίσει τα σημαντικότερα παγκόσμια βραβεία για την καινοτόμο, δημιουργική και με σημαντικό αντίκτυπο δουλειά της, όπως τα «AdAgeA-ListAgency 2014 & 2015» και «TheHolmesReport’s 2014 GlobalAgencyoftheYear». Η WeberShandwick σε συνεργασία με την Prime, έχουν κερδίσει 23 βραβεία CannesLions από το 2009, ενώ έχει χαρακτηριστεί ως «BestPlacetoWorkbyAdAgein 2014» και PRWeekin 2013 & 2014».. Η εταιρία παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε τομείς όπως consumer marketing, corporate reputation, healthcare, technology, public affairs, financial services, corporate social responsibility, financial communications, crisis management, media relations, press office, life style marketing και events management, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη ανά περίπτωση κοινωνική, ψηφιακή και αναλυτική μεθοδολογία. Η WeberShandwick είναι μέρος του InterpublicGroup (NYSE: IPG) Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.webershandwick.gr.

123er

Σχετικά με το ΑΒΗ – MEDICALGROUP

Το ABH MEDICAL GROUP είναι ένα ιατρικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών στην αιχμή της επιστήμης.  Μέσα σε σύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 800 τ.μ. παρέχονται υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για τη βελτίωση της υγείας και της εξωτερικής εμφάνισης καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών:
Αγγειοχειρουργική, αντιγήρανση, γαστρεντερολογία, γενική χειρουργική, γναθοχειρουργική, γυναικολογία-μαιευτική, δερματολογία, ειδική παθολογία, ενδοκρινολογία, ιατρείο πόνου, καρδιολογία, κέντρο αξιολόγησης ανθρώπινης απόδοσης, κέντρο μαστού, κέντρο πεπτικών διαταραχών, ορθοπαιδική, ουρολογία-ανδρολογία, οφθαλμολογία, πλαστική, χειρουργική, ωτορινολαρυγγολογία. Παράλληλα, λειτουργούν τμήματα αισθητικής, διαιτολογίας, συμβουλευτικής και life coaching. Σημείο αναφοράς του ABH MEDICAL GROUP είναι ο σεβασμός και η αφοσίωση στον άνθρωπο και η βελτίωση της ποιότητας ζωής του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους εξειδικευμένους ιατρούς, με έμπειρο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό και με τη χρήση εξοπλισμού που βρίσκεται στην αιχμή της ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.abh-medicalgroup.com