Το τατουάζ: Φόνοι, αποκαλύψεις και νέοι έρωτες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο β" κύκλος του Τατουάζ αρχίζει δυναμικά, με την τράπουλα να ανακατεύεται από την αρχή.

Ένας φόνος, μια αποκάλυψη από το παρελθόν που «καίει» πολλούς, ένα σατανικό σχέδιο που θα μπερδέψει την αστυνομία είναι λίγες μόνο από τις εκπλήξεις της νέας σεζόν... Τα γυρίσματα της σειράς φέτος θα μας ταξιδέψουν όχι μόνο στην Αίγινα, στο Λονδίνο και στα Μετέωρα, αλλά και στο Παρίσι. Η ιστορία αρχίζει φυσικά από εκεί όπου ολοκληρώθηκε ο α" κύκλος, στη Σκόπελο, με τον επεισοδιακό γάμο της Τατιάνας και του Τόνι. Σε μια άγρια καταδίωξη των απαγωγέων της "Αννας εμπλέκονται ο Νικόλας και ο Αλέξανδρος. Ο πρώτος με φουσκωτό και ο δεύτερος με ελικόπτερο... Για να καταφέρει να σώσει την αγαπημένη του μάλιστα ο Αλέξανδρος θα θέσει σε κίνδυνο και την κοπέλα και τον εαυτό του... Ιδού όμως όλες οι εξελίξεις των πρώτων επεισοδίων της σειράς.

Η ομηρία της Άννας, ύστερα από πολλές περιπέτειες, έχει αίσιο τέλος. Το ζευγάρι βέβαια δεν μπορεί να ηρεμήσει ξέροντας τι περνά η "Ολγα. Όπως είναι φυσικό, ο Αλέξανδρος παίρνει αμέσως κοντά του τη μικρή Λήδα. Και η Άννα από την πρώτη στιγμή αναλαμβάνει την ανατροφή της κόρης του αγαπημένου της σαν να ήταν δικό της παιδί. Από την άλλη, η σχέση της Άννας με τον πατέρα της δοκιμάζεται σκληρά. Ο Θεοχάρης δεν θέλει να τη δει ούτε ζωγραφιστή, καθώς μαθαίνει τα ψέματα που του έλεγε όλον αυτόν τον καιρό. Κι όμως, η Ελένη... ζει και βασιλεύει! Μπορεί να την απήγαγε ο Ορφέας μ& στόχο να τη δολοφονήσει, όπως νόμιζαν αρχικά οι τηλεθεατές, όμως τελικά όχι μόνο δεν της επιτέθηκε, αλλά... έκοψε τις φλέβες του! Ο χωρισμός τους είναι πλέον γεγονός και όσες προσπάθειες κάνει ο διαταραγμένος νεαρός να την προσεγγίσει πέφτουν στο κενό. Την ίδια στιγμή, η Τόνια δεν έχει καταφέρει να αποκαλύψει ακόμα στην Τατιάνα τις υποψίες της ότι ο Ορφέας είναι ο «Γενάρης». Εκείνος θα αντιληφθεί πως η ψυχίατρος ξέρει το μυστικό του και θα επιχειρήσει να της κλείσει το στόμα. Σύντομα η Τατιάνα διαπιστώνει ότι η Τόνια είναι άφαντη και ανησυχεί.

Σύμφωνα με το Mytv, μια γοητευτική αστυνομικό που υποδύεται η Ιφιγένεια Πιερίδου, μπαίνει απροσδόκητα στη ζωή του Νικόλα. Μαζί ερευνούν την υπόθεση του κυκλώματος παιδεραστίας, αλλά η συνεργασία τους θα είναι εκρηκτική. Φαινομενικά δεν ταιριάζουν καθόλου και διαρκώς τσακώνονται άγρια. Η κόντρα αυτή βέβαια θα γεννήσει έναν παθιασμένο έρωτα.

Το τατουάζ: Φόνοι, αποκαλύψεις και νέοι έρωτες

Πηγή: www.gossip-tv.gr