Έφυγε από το E TV η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μια λιτή ανακοίνωση εχτές το βράδυ το EPSILON TV έκανε γνωστή την αποχώρηση της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV και η καταξιωμένη δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου έλυσαν σήμερα, Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015, τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει. Η διοίκηση του EPSILON TV θα ήθελε να ευχαριστήσει και δημόσια την κ. Λίνα Κλείτου για τη συνεργασία και τα όσα προσέφερε έως σήμερα στο σταθμό. Επίσης, η διοίκηση εύχεται στην δημοσιογράφο καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας της.

Τη θέση της αναλαμβάνει η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μέλετη καθώς από τις 2 Μαρτίου θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση:

«Σ’ ένα κόσμο που αλλάζει, σημασία έχει η ενημέρωση! Από τη Δευτέρα 2 Μαρτίου στο νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του E TV, τα βλέπεις όλα! Με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη ,από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή στις 18:45, αξιόπιστα, ψύχραιμα, έγκυρα και πάνω απ’ όλα ελεύθερα, όλες οι ειδήσεις από την πολιτική και την κοινωνία, στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Οι πρωταγωνιστές των γεγονότων, με ζωντανές συνδέσεις από όλα τα σημεία που γεννιέται η κάθε είδηση, αλλά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για όλα όσα μας απασχολούν, δίχως ταμπέλες, στεγανά και εξαρτήσεις. Ειδήσεις στο E TV: Τα βλέπεις όλα! Όταν τα πάντα γύρω σου αλλάζουν, εσύ γιατί να μένεις στα ίδια;».

Πηγή: parapolitika.gr