Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα εγκόσμια για την γειτονιά των αγγέλων άφησε ξαφνικά ο Γιώργος Ζερβός, δημοσιογράφος και διευθυντής σύνταξης με μεγάλη διαδρομή στο ρεπορτάζ.

Ο Γιώργος Ζερβός ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 17 ετών, ως μαθητής γυμνασίου, εκδίδοντας μηνιαία τοπική εφημερίδα η οποία, όπως είχε δηλώσει, ήταν το μεγάλο «σχολείο» του.

Εργάσθηκε σε πολλές ημερήσιες παραδοσιακές εφημερίδες ως ρεπόρτερ Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Υπουργείων Εσωτερικών, Δημόσιας Τάξεως, Εθνικής Άμυνας, Προεδρίας και Εξωτερικών.

Το 1987 ανέλαβε αρχισυντάκτης στην εφημερίδα «Ελεύθερος» ενώ από το 2001 ήταν διευθυντής σύνταξης της εβδομαδιαίας Εφημερίδος «Ορθόδοξος Τύπος».

Ακόμα, επί οκτώ χρόνια ήταν σχολιαστής στο Ραδιοφωνικό Σταθμό 9,84. Διετέλεσε επί 14 χρόνια ανταποκριτής σε Γερμανικά και Αραβικά ΜΜΕ.

Επιπλέον, ήταν συγγραφέας ιστορικού βιβλίου, που διαπραγματεύεται την αιματοβαμμένη περίοδο 1944-1949.

Επιπροσθέτως, είχε συνεργασθεί ως σύμβουλος επικοινωνίας με μεγάλα γραφεία οικονομικών μελετών της Αθήνας και Ελληνοαραβικής κατασκευαστικής εταιρείας.

Σπούδασε πολιτικές και οικονομικές επιστήμες, φιλοσοφία και έχει παρακολουθήσει πολλά Αμερικανικά σεμινάρια οικονομικής θεωρίας. Από το 1998 ήταν σχολιαστής-αναλυτής στον τηλεοπτικό σταθμό BLUE SKY.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γνωστοποιηθεί πληροφορίες για τη νεκρώσιμο ακολουθία.

66dio

Πηγή: athensmagazine