Αποκάλυψη Τριφύλλη: «Ο μεγαλύτερος φόβος της Μενεγάκη ήταν μην πάω εγώ στη θέση της στο πρωινό»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην εκπομπή Παιδιά από σπίτι για ένα άγνωστο παρασκήνιο του παρελθόντος στον χώρο της τηλεόρασης με πρωταγωνίστριες την ίδια και την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για την αποχή της από τον καλλιτεχνικό χώρο, κάτι που δείχνει να την ενοχλεί πολύ. 

«Πηρα τον Ζουγανέλη να ζητήσω δουλειά και μου είπε ότι με αγαπάει και ότι θα με έπαιρνε τηλέφωνο αλλά δεν με πήρε ποτέ» είπε με παράπονο η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια ενώ γυρνώντας τον χρόνο πίσω και συγκεκριμένα στα πρώτα χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης είπε: «Ο μεγαλύτερος φόβος της Ελένης Μενεγάκη ήταν μην πάω εγώ στη θέση της στον Πρωινό Καφέ και μου έλεγε ότι δεν θέλει τον πρωινό καφέ, πάθαινε πανικό».

Όταν μίλησε για τις πρόσφατες εξελίξεις στη ζωή της, η Βάσια Τριφύλλη δεν έκρυψε τη στενοχώρια της: «Στο Χυτήριο δεν πέρασα καλά, το έχω μετανιώσει... Δεν πήγα στα σαράντα της Τζέσυς Παπουτσή την οποία είχα αντικαταστήσει στη συγκεκριμένη παράσταση γιατί βοηθούσα μία φίλη μου στο Μάτι... Δεν ξέρω ακριβώς αν σώθηκε η φίλη μου. Δεν κάηκε, κάηκαν τα πάντα, τρία σπίτια μέσα στο κτήμα, τέσσερα σκυλιά, γάτες. Όλα αυτά είναι για τον καθένα μας ο περιβάλλοντας χώρος του. Είναι ακλά αλλά ψυχολογικά δεν ξέρω πώς είναι η φίλη μου.» είπε φανερά στενοχωρημένη η ηθοποιός. Δείτε στο παρακάτω βίντεο μέρος των δηλώσεών της. 

Πηγή: www.gossip-tv.gr