Λάουρα Νάργες και Έλενα Παπαβασιλείου στην ίδια εκπομπή!


Δείτε σε ποιο κανάλι και με τι περιεχόμενο…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λάουρα Νάργες και η Έλενα Παπαβασιλείου ετοιμάζονται να κάνουν τηλεοπτικό comeback μέσα από την συχνότητα του Epsilon με καθημερινή απογευματινή εκπομπή, η οποία θα έχει καθαρά γυναικείο χαρακτήρα με θεματολογία που αφορά σε θέματα μόδας, ομορφιάς και άλλων ενοτήτων που απασχολούν τη σύγχρονη γυναίκα.

Μεχρι αυτη τη στιγμή τα ονόματα των δύο προαναφερθέντων παρουσιαστριών έχουν κλειδώσει, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασιστούν και θα ανακοινωθούν ακόμη δύο κυρίες που θα συμπαρουσιάσουν την εκπομπή με την Έλενα και τη Λάουρα.

Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Μαρτίου, δίνοντας ακόμη πειρσσότερη ώθηση στη δυναμική που έχει αποκτήσει το Epsilon φέτος , με τις ηχηρές του μεταγραφές. Να τονίσουμε ότι το Epsilon δεν ξεκίνησε απλώς δυνατά, αλλά συνεχίζει με μεγάλα ονόματα και πρωτότυπα φορμάτ και στο δεύτερο μισό της σαιζόν. Να θυμίσουμε εξάλλου, ότι λίγες μέρες πριν ανακοινώθηκε και η εβδομαδιαία εκπομπή που θα παρουσιάζει από τον Φεβρουάριο ο Κώστας Μαρτάκης, διάρκειας δυο ωρών και θα προβάλλεται μέσα στο Σαββατοκύριακο στην prime-time ζώνη του σταθμού.