Ο Αποστόλης Τότσικας αποκαλύπτει τι θα γίνει στο “Μπρούσκο”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Αποστόλης Τότσικας μιλάει για τις εξελίξεις στο «Μπρούσκο», για τη σχέση του με τη Μελίνα και πού θα καταλήξει, για την Αγγελική και τους Ματθαίους αλλά και για την καταστροφική του σχέση με τη Λουκία. Ακόμη μας μιλά για τη θεατρική παράσταση που παίζει «Το φιλί της γυναίκας αράχνης», η οποία συνεχίζεται για δεύτερο χρόνο, αλλά και τις συνεργασίες με το εξωτερικό

Εχει ξεκαθαρίσει μέσα του ο Σήφης ποια είναι τα αληθινά του συναισθήματα για τη Μελίνα;

«Αυτά είναι ξεκαθαρισμένα χρόνια τώρα, από τότε που ήταν μικρά παιδιά. Απλώς είναι συναισθηματικά μπερδεμένος αυτή τη στιγμή λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η οικογένειά του. Εχει ν’ αντιμετωπίσει πολλά θέματα με την αδελφή του, την κόρη του, τον πατέρα του, τον κολλητό του Μηνά, με όλους».

Σε σχέση με την Μελίνα τι υπερισχύει; Ο έρωτας, η αγάπη ή ο εγωισμός;

«Ερωτας και αγάπη, όχι εγωισμός. Εγωιστής είναι έτσι κι αλλιώς σαν άνθρωπος, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να βρει σε κάποια άλλη αυτό που βρίσκει με τη Μελίνα».

Τι είναι τελικά πιο δυνατό στη ζωή, η αγάπη ή ο έρωτας;

«Δεν ξέρω. Ο έρωτας είναι άλλο πράγμα, μπορεί με τα χρόνια να περάσει, μετά έρχεται η αγάπη, νομίζω ότι είναι η εξέλιξη».

Τι είναι αυτό που κάνει τον Σήφη να διεκδικεί διαρκώς τη Μελίνα;

«Του προσφέρει πραγματική ασφάλεια, τον ισορροπεί».

Πιστεύετε ότι μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, Σήφης και Μελίνα θα μπορούσαν να είναι ξανά μαζί;

«Να σου πω την αλήθεια εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσαν να είναι και πάλι μαζί. Από ’κεί και πέρα θα εξαρτηθεί από πολλά, θα δείξει…».

Πηγή: you weekly