Προειδοποιητικές βολές της Σάσας στην Ντίνα. Πώς αντέδρασε η Σπυροπούλου;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σας τα έγραφα από την προηγουμένη εβδομάδα για την «μάχη» που έχει ξεσπάσει στο παρασκήνιο μεταξύ της Σάσας Σταμάτη και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τα ριάλιτι της επόμενης σεζόν.

Τουλάχιστον ένα τέταρτο αφιέρωσε η Σταμάτη στην Σπυροπούλου και στις παλιές ιστορίες με τον Alpha, πιέζοντας αφόρητα τον καλεσμένο της Γιάννη Πουλόπουλο να της αποκαλύψει παρασκήνια στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να έρθει εμφανώς σε δύσκολη θέση στον τηλεοπτικό «αέρα».

Όμως και η Σπυροπούλου φρόντισε να στείλει το μήνυμα δηλώνοντας στην κάμερα του «Ο λα λα» ότι «κέρδισε πολλά» από την συμμετοχή της στο «Survivor» εννοώντας φυσικά της επιστροφή της στο τηλεοπτικό τοπίο και στον Σκάϊ.

Μαθαίνω λοιπόν ότι η Ντίνα έχοντας πια κερδίσει συμπάθεια μερίδας του τηλεοπτικού κοινού έτσι θα το πάει από εδώ και πέρα. Και δεν σκοπεύει να κάνει καμία εκκεντρική δήλωση ούτε να απαντήσει σε προκλήσεις.

Όσον αφορά στα τηλεοπτικά μάλλον «κλειδώνει» για το «My style Rocks» και ο δεύτερος κύκλος του οποίου θα βγει στον Alpha τον Οκτώβριο με νέα κριτική επιτροπή.

nassosblog

br