Ο εφιάλτης της Σκορδά. Της βάζουν συμπαρουσιαστή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έκανε πολύ προσπάθεια για να αποτινάξει από πάνω της το προφίλ με το οποίο «έχτισε» τα πρώτα χρόνια της καριέρας της στο Alter. Αυτό της μεσημεριανής gossip τηλεόρασης. Το προφίλ αυτό ήταν όμως που της χάρισε τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και μετά την οδήγησε στις καλές μεταγραφές σε Mega και ΑΝΤ1.

Ο «απολιτίκ» ρόλος δεν ταιριάζει στην Φαίη Σκορδά, αφού τόσα χρόνια έβγαζε ο Γιώργος Λιάγκας το φίδι από την τρύπα με αιχμηρές τοποθετήσεις και προσωπικές απόψεις σε διάφορα θέματα που βέβαια είχαν κόστος για τον παρουσιαστή. Τώρα η Φαίη αφήνει το πάνελ να κάνει τη δουλειά. Μόνο που το πάνελ δεν είναι καλό και αυτό αποτυπώνεται στα ποσοστά τηλεθέασης.

Βέβαια την τελική ευθύνη την έχει ο κεντρικός. Εκεί γίνεται στο τέλος ο απολογισμός. Σας έγραψα πριν μερικούς μήνες πως το πάνελ θα ξηλωθεί όλο. Τώρα η κατάσταση έχει πάει ένα βήμα παρακάτω και συζητείται το ενδεχομένο να μπει συμπαρουσιαστής ή συμπαρουσιάστρια στο πλευρό της Φαίης.

Δεν της έχει ανακοινωθεί επισήμως τίποτα ωστόσο τις διαρροές της γνωρίζει και για να αποτρέψει τον εφιάλτη του να μοιραστεί τον καναπέ της, παίρνει σαφή θέση σε πράγματα και καταστάσεις στον τηλεοπτικό αέρα. Θα δούμε αν μέχρι το τέλος της σεζόν η τακτική αυτή θα αποδώσει σε νούμερα καθώς μην κρυβόμαστε η φετινή δεν είναι μια καλή σεζόν για την Σκορδά. Και το έχει καταλάβει και η ίδια.

nassosblog

br