Απίστευτο: Σύντροφο σε ριάλιτι αγάπης θα αναζητήσει η Κατερίνα Καινούργιου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η παρουσιάστρια που είναι μόνη στην προσωπική της ζωή θα βιώσει την εμπειρία της «επιλογής στα τυφλά»
Το δικό του ριάλιτι αγάπης ετοιμάζει το κανάλι του Epsilon ως απάντηση στο Power of Love του SKAI. Πιο συγκεκριμένα μετά το Πάσχα ετοιμάζει να βγάλει το «Love is Blind», στο οποίο γυναίκες θα προσπαθούν να βρουν το ιδανικό σύντροφο παρακολουθώντας την καθημερινότητα και τις δραστηριότητες υποψηφίων, χωρίς να βλέπουν το πώς είναι εμφανισιακά.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη που θα ζήσει το πρωτότυπο αυτό concept είναι η Κατερίνα Καινούργιου. Η γνωστή παρουσιάστρια θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα σε έξι υποψήφιους για το ποιος από αυτούς θα μπορούσε να είναι ιδανικός σύντροφός της.

Να αναφέρουμε, βέβαια, ότι αυτό θα γίνει προκειμένου να καταλάβουν οι τηλεθεατές το πρωτότυπο concept του dating show που θα κάνει πρεμιέρα στο EPSILON. Τα στελέχη του σταθμού μαζί με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» Θέμη Μάλλη αποφάσισαν πως θα έχει ενδιαφέρον αν η παρουσιάστρια, που δηλώνει άλλωστε πως είναι μόνη στην προσωπική ζωή της, βίωνε την εμπειρία της «επιλογής στα τυφλά» ώστε να καταλάβουν κι οι τηλεθεατές τι πρόκειται να γίνεται στο καθημερινό dating show.  Εκτός από το promo, που θα γυριστεί με την Κατερίνα Καινούργιου, σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τα καθημερινά επεισόδια αφού έχουν επιλεγεί ήδη κάποιες γυναίκες και οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν τον έρωτά τους. Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι εκατοντάδες αλλά θα επιλεγούν 12 γυναίκες που η κάθε μία από αυτές θα επιλέξει το ταίρι της μέσα από έξι υποψήφιους.

protothema