Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Βγαίνω με τα παιδιά μου, δεν με κυνηγούν οι φωτογράφοι»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η συνεργασία της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τον ΣΚΑΪ μέχρι στιγμής έχει πάει πολύ καλά και αυτό φαίνεται και από τα νούμερα που κάνει το Survivor Πανόραμα και πριν από αυτό η εκπομπή ΕΔΩ.

-Για την επόμενη σεζόν έχουν γίνει συζητήσει;

«Υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές για να συνεχίσουμε και του χρόνου, αλλά δεν έχει ειπωθεί κάτι συγκεκριμένο. Νομίζω ότι θα τα πούμε μετά το Πάσχα με το καλό» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Από τη στιγμή που μπήκες στην τηλεόραση η δημοσιότητα μεγάλωσε. Πώς νιώθεις;

«Η τηλεόραση έχει αυτή τη δύναμη, αλλά από την άλλη η στάση μου απέναντι σε αυτό δεν έχει διαφοροποιηθεί. Δηλαδή έχω την ίδια στάση και δίνω την ίδια βαρύτητα που έδινα και πριν. Δεν το έχω ωραιοποιήσει ή αλλάζει.»

-Όσο περνάει ο καιρός η πίεση που δέχεσαι από τον Τύπο μεγαλώνει. Το να κυκλοφορείς και να σε φωτογραφίζουν ή να σου μιλάνε στον δρόμο σε καταπιέζει;

«Δεν έχω πρόβλημα. Βγαίνω με τα παιδιά μου, δεν με κυνηγούν οι φωτογράφοι. Μεμονωμένα περιστατικά μπορεί να έχουν συμβεί, αλλά στην καθημερινότητά μου δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ειδικά όταν έρχονται και μου μιλούν με αγάπη μου αρέσει πολύ. Εισπράττω αγάπη και ανταποδίδω κιόλας. Θα ήταν αχαριστία να μη δώσω κι εγώ αγάπη γιατί η δουλειά μας απευθύνεται στον κόσμο και ο κόσμος αποφασίζει αν θα μείνουμε ή αν θα φύγουμε.»

Πηγή: www.gossip-tv.gr