Power of Love: Απομονωμένη η Μαρίνα στο σπίτι! Έκλαιγε απαρηγόρητη… «Δεν θέλω…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι συνέβη στο Power of Love Gala;
Η Μαρίνα Βεάζογλου και ο Γιάννης Σπυρόπουλος ήταν οι παίκτες που είχαν συγκεντρώσει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους στα δύο σπίτια. Η νίκη της Άννας Λορένη, ως η πιο αγαπητή παίκτρια του κοινού, είχε ως αποτέλεσμα από το σπίτι να αποχωρήσει ο Γιάννης. Ήδη πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος οι παίκτες και από τα δύο σπίτια μιλούσαν για το πόσο αγαπητός είναι στους ίδιους ο Γιάννης και πόσο θα τους λείψει η παρέα τους, ενώ η Μαρίνα δεν δέχτηκε την ίδια στήριξη. Μάλλον το αντίθετο…

«Απογοητεύτηκα γιατί ήθελα να φύγω», είπε κλαίγοντας η Μαρίνα όταν η Μαρία Μπακοδήμου τη ρώτησε κατά τη διάρκεια του Gala για το τι συμβαίνει.

Η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να την ηρεμήσει και της πρότεινε να το σκεφτεί και να δουν την απόφαση της τη Δευτέρα. Η Μαρίνα επιστρέφοντας στο σπίτι ήταν αμίλητη, ενώ στη συνέχεια απομονώθηκε κλαίγοντας.

«Δεν έχεις καταλάβει τι με πείραξε. Καμιά σας. Που δεν έφυγα. Μετά από κάποια πράγματα που ειπώθηκαν κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω. Κακώς μένω, πάρα πολύ κακώς. Δεν θέλω να το συζητήσω με καμία», είπε όταν οι συμπαίκτριες της την πλησίασαν για να δουν τι συμβαίνει.

zappit