Ένταση στην συναυλία Ρέμου, η αστυνομία και η διαμαρτυρία της τραγουδίστριας (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εχθές το βράδυ, ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε στην Γλυφάδα.

Μια συναυλία αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη στην οποία συμμετείχαν η Μελίνα Ασλανίδου, η Νίνα Λοτσάρη και η Μαργαρίτα Γκινοσάτη. Κατά την διάρκεια της συναυλίας η αστυνομία έκανε την επίσκεψή της για έλεγχο.

Βέβαια, αυτό δεν ήταν το μόνο ευτράπελο, αφού η Μαργαρίτα Γκινοσάτη δεν εμφανίστηκε ποτέ στην σκηνή. Η σοπράνο δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Μια» ότι την στιγμή που πήγε στην σκηνή για να τραγουδήσει την ενημέρωσαν ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Η Βάνα Μπάρμπα έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή και εξήγησε ότι η εταιρεία παραγωγής του Μίκη Θεοδωράκη δεν θέλησε να τραγουδήσει η σοπράνο, η οποία δεν ήταν στις πρόβες. Η υπεύθυνη της εταιρείας παραγωγής της σοπράνο μίλησε στην εκπομπή και διέψευσε ότι η Μαργαρίτα Γκινοσάτη δεν ήταν στις πρόβες και εξήγησε ότι δεν τραγούδησε λόγω διένεξης των τριών εταιρειών παραγωγής που συμμετείχαν στην συναυλία.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν

Πηγή: gossip-tv.gr

[iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/oEHsFwlj_Hc" frameborder="0" allowfullscreen ] [iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/rPn6T2Vw7wY" frameborder="0" allowfullscreen ]