Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τον Γιάννη Λάτσιο

«Ποιος είναι ο ανώδυνος τρόπος χωρισμού; Πάντα πονάει»…

Η Ελένη Μενεγάκη, σχολιάζοντας τη συνέντευξη της Σμαράγδας Καρύδη – δήλωσε ότι θεωρεί ότι είναι καλύτερη ως σύντροφος παρά ως φίλη-, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει κρατήσει η ίδια με τον Γιάννη Λάτσιο μετά τον χωρισμό.

«Όλες μας, όταν είμαστε σε μία σχέση, ερωτευόμαστε, αγαπάμε… Δεν ξεχνάμε, δεν αφήνουμε λίγο παραπίσω τους υπόλοιπους φίλους που είμαστε πιο κοντά; Οι γυναίκες το κάνουμε σίγουρα. Το «σέβομαι» και το «αγαπώ» είναι άλλα πράγματα. Κάνεις τα πάντα και για αυτούς που σέβεσαι;

Εγώ δεν πιστεύω ότι είμαι καλύτερη ως φίλη από ότι ως σύντροφος, γιατί όταν είμαι με έναν άνθρωπο, δίνω τα πάντα όλα! Τους φίλους μου αισθάνομαι ότι τους αδικώ πολλές φορές, γιατί δεν τους δίνω τον χρόνο μου. Δεν τον μοιράζω σωστά.

Εγώ μόνο για έναν μπορώ να πω ότι έχω κρατήσει επαφή και πολύ στενή, αλλά είναι και ο πατέρας των παιδιών μου. Για τις άλλες σχέσεις, όχι. Άμα χωρίσεις τι να λέμε; Δηλαδή, τι θα πούμε;

Η ερημιά είναι αυτή που με συγκινεί. Όσο πιο ερημικό είναι το μέρος και κοντά στη φύση και δεν βλέπω τίποτα, αυτό είναι το μέρος μου. Έτσι κι αλλιώς εμείς σαν οικογένεια ποτέ δεν είμαστε λιγότερο από 10 άτομα. Πάντα υπάρχει παρέα γύρω μου.

Ποιος είναι ο ανώδυνος τρόπος χωρισμού; Πάντα πονάει»…

Πηγή: www.zappit.gr