Nomads: Μετανιώνει ο Χανταμπάκης. Δεν αντέχει τον πόλεμο στην Πηλιάκη.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ήταν απόφαση και των δύο. Η Όλγα Πηλιάκη συζήτησε με τον Στέλιο Χανταμπάκη για την συμμετοχή της στους Nomads. Και το αποτέλεσμα της κουβέντας τους έστειλε την Όλγα στις Φιλιππίνες. Για τον ίδιο λόγο που έφυγε και ο Χανταμπάκης και άφησε πίσω του οικογένεια και παιδιά. Τα χρήματα. Απόλυτα κατανοητό.

Άλλωστε ο καθένας κάνει ότι μπορεί για να προσφέρει στην οικογένεια του. Αλώστε μετά την τεράστια δημοσιότητα του Χανταμπάκη από το Survivor, τι λόγο είχε να ξενιτευτεί η Όλγα; Όμως έμαθα πως έκανε καλό deal. Ένα deal που την θέλει να απασχολείται και μετά στον ΑΝΤ1.

Έτσι ακούγεται… όμως ο Στέλιος που έμεινε πίσω έχει αρχίσει και μετανιώνει. Τα αρνητικά σχόλια μόνο και μόνο επειδή είναι σύζυγός του τον στεναχωρούν πολύ. Νιώθει αδικία που «χτυπούν» εκείνη. Και δεν ξέρει πώς θα το αντιμετωπίσει η ίδια καθώς δεν θέλει να περάσει τα ίδια δεύτερη φορά. Όμως αυτά δεν έπρεπε να τα σκεφτεί πριν; Δυστυχώς τα πιτσιρίκια δεν έχουν ξεθυμάνει και βλέπουν την Όλγα και σκέφτονται Χανταμπάκη. Ειδικά οι Ντανίτσες που την «χτυπούν» ανελέητα.

nassosblog