Έλαμψε η Βάσω Λασκαράκη στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον χωρισμό από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πήγε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Νίκου Μάνεση και ήταν πιο sexy από ποτέ!

Με μία ανακοίνωση στα ΜΜΕ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη ανακοίνωσαν πριν από μερικές μέρες τον χωρισμό τους. Οι δύο ηθοποιοί είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα του σίριαλ του MEGA η Πολυκατοικία και το 2013 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο λίγες μέρες πριν τον ερχομό του παιδιού τους. Τέσσερα χρόνια μετά έγραψαν το τέλος από κοινού…

Λίγες μέρες πριν γίνει γνωστός ο χωρισμός, η Βάσω Λασκαράκη, στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το σίριαλ του Alpha «Το σόι σου», απαντούσε σε ερώτηση σχετικά με το αν νιώθει έτοιμη να κάνει δεύτερο παιδάκι: «Όχι, δεν το σκέφτομαι προς το παρόν. Αν είναι να έρθει, θα έρθει, αλλά αυτή τη στιγμή στην Εύα». Σε ερώτηση για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη ζήλια είχε πει: «Πολύ ήσυχα και νορμάλ. Είμαι ήρεμη σε αυτά. Εντάξει, κι εμένα αν μου γυρίσει το μάτι, θα μου γυρίσει μια και καλή».

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Νίκος Μάνεσης καλωσόρισε στην εκπομπή του τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία, ομολογουμένως, ήταν πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ! Ο διάλογος μεταξύ των δύο περιορίστηκε στο Σόι σου, αλλά το χαμόγελο και η sexy παρουσία της ηθοποιού ήταν αυτά που έκλεψαν τις εντυπώσεις, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση για το διαζύγιο.

Πηγή: www.zappit.gr