Nomads: Μανούρα στη βίλα με Αλεξάνδρου-Μαυρίδη – Οι αμοιβές, οι σπόντες και το μοντάζ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υπήρξε και άλλο περιστατικό στην βίλα που δεν έδειξαν οι κάμερες. Με σπόντες και υπονοούμενα για τις αμοιβές των παικτών. Οι πληροφορίες μου λένε πως από την πρώτη στιγμή τρεις άνθρωποι πήραν τα πολλά λεφτά που παίζουν κοντά στο τριχίλιαρο την εβδομάδα.

Ο «Iron Mike», η Νατάσσα Καλογρίδη και ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο τατουατζής ίσως και κάτι περισσότερο…Αυτό διέρρευσε πολύ πριν την διαρροή των αφισών του παιχνιδιού.

Και φυσικά ο Αλεξάνδρου που θεωρεί τον εαυτό του πρώτο βιολί, πρώτο κλαρίνο αν χρησιμοποιήσουμε τον όρο κλαρινογαμπρός που του έχει αποδοθεί, τα έχει πάρει και με αυτό το θέμα στο κρανίο.

Και πέταξε διάφορες σπόντες προκειμένου να εκνευρίσει τον συμπαίκτη του. Ο οποίος βέβαια δεν «μάσησε» και άφησε το συγκεκριμένο θέμα να περάσει στο ντούκου.

Σαφώς και ο Αλεξάνδρου έχει στρατηγική όμως και ο Μαυρίδης έχει στρατηγική και την ξεδιπλώνει σιγά – σιγά και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Μέχρι στιγμής δείχνει κερδισμένος, θα δούμε αν θα συνεχίσει έτσι και στο μέλλον. Πάντως αν αυτό λέει κάτι την ώρα των λυγμών στο επεισόδιο της Πέμπτης η τηλεθέαση ξεπέρασε το 40%….

nassosblog