Μαυρίδης: Έκραζε τον Σάκη για το Survivor και τώρα που έφυγε για το Nomads τον ρίχνουν στην… πυρά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά το... σχίσμα ανάμεσα στους δύο φίλους Γιώργο Μαυρίδη και Σάκη Τανιμανίδη όταν ο τελευταίος αποφάσισε να ανοίξει μόνος του τα φτερά του τηλεοπτικά, ήρθε και το «κράξιμο» από τον πρώτο, ο οποίος τότε έδειχνε να μην συμφωνεί με τα reality επιβίωσης. Τώρα όμως έφυγε και εκείνος για ένα από τα σκληρότερα παιχνίδια του συγκεκριμένου τύπου.

«Έχω την αυτογνωσία να καταλάβω ότι στη δουλειά αυτή σήμερα είσαι και αύριο δεν είσαι. Καταλαβαίνω ότι όταν είσαι ενεργός στην τηλεόραση έχεις μια άλλη δυναμική κι όταν δεν είσαι αυτό μειώνεται. Αλλά αυτό που τελικά σου μένει τι είναι; Οι άνθρωποι που έχεις δίπλα σου. Μπορεί η εκπομπή αυτή που κάνουμε (σ.σ. Στο Δρόμο) να αποδειχθεί μια αποτυχία, να πάει άπατη, να μη τη δει κανένας. Εγώ όμως το βράδυ θα κοιμάμαι ήσυχος, γιατί ξέρω ότι βοήθησα τους φίλους μου που δουλεύαμε μαζί. Ξέρω ότι είμαι εκεί στα δύσκολα τους κι αντίστοιχα αυτοί στα δικά μου. Προτιμώ να είμαι σε μια εκπομπή που κάνει 1% τηλεθέαση και να την γουστάρουμε όλοι μαζί, παρά να είμαι σε μια εκπομπή που κάνει 99% και να μην είναι περήφανη η μάνα μου για μένα. Δεν μου αρέσει στα 39 μου να μπαίνω σε καλούπια» είχε πει λίγους μήνες πριν ο Γιώργος Μαυρίδης όταν εκείνος ξεκίνησε την ταξιδιωτική εκπομπή του ενώ συγχρόνως έδειχνε την αντίθεσή του για τον «δρόμο» που είχε διαλέξει ο άλλοτε φίλος του Σάκης Τανιμανίδης σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν πρέπει να λέμε «ποτέ» όταν μιλάμε για συνεργασίες. Θεωρώ, όμως, ότι από τη στιγμή που ο Σάκης κάνει το «Survivor» δεν έχουμε τίποτα κοινό μεταξύ μας και θα σου εξηγήσω τι εννοώ.
Όταν παρουσιάζεις ένα τηλεοπτικό προϊόν που έχει να κάνει με την ανθρωποφαγία, το κουτσομπολιό και την κακεντρέχεια όσο και να σε αγαπάω, όσο φίλος μου και να είσαι, θα με βρεις αντίθετο ιδεολογικά. Θεωρώ ότι είναι ανήθικο για την κοινωνία μας να βλέπω ανθρώπους να παλεύουν για τα λεφτά και για ένα πιάτο φαγητό. Επίσης, δεν είναι ωραίο πρότυπο αυτό για τα νέα παιδιά.»
Και τώρα, ή πιο συγκεκριμένα πριν πάρει την πτήση για Φιλιππίνες μιας και θα συμμετέχει στο Nomads, προκειμένου να δικαιολογήσει την επιλογή του, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στα επαγγελματικά μας πρέπει να ανοίγουμε τους ορίζοντες μας. Να τα βλέπουμε λίγο τα πράγματα πιο επαγγελματικά και όχι συναισθηματικά. Έπαθα πλάκα όταν έκατσα και το είδα. Είναι ένα level up από όλα τα ριάλιτι επιβίωσης που υπάρχουν. Φοβάμαι τη θανατηφόρα σαύρα, φοβάμαι μη γίνει κανένα τσουνάμι και φτάσει στην παραλία».
Στο twitter πάντως τον... πέρασαν γεννές 14! Δείτε παρακάτω τα σχόλια...4

Follow
... @rphy7
Λυσσαξατε με τον Μαυριδη, λες και ειναι ο μονος που αλλα λεει κι αλλα κανει. Get over it. #nomadsgr
2:59 PM – Sep 27, 2017

11 Reply

22 Retweets

1818 likes
Twitter Ads info and privacy

Follow
Μπελβερεφοντης @StarlordMcfly
#nomadsgr #SurvivorGR Tελικα λιγους μηνες πηρε να αποδειχτει ποσο δηθενιά ηταν οι δηλωσεις σου Μαυριδη για Survivor-Tανιμανιδη
12:09 PM – Sep 27, 2017

Replies

Retweets

33 likes

Πηγή: www.gossip-tv.gr