Eurovision 2014: Σε κακή κατάσταση στο green room η Ελληνική αποστολή (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Τζώνυ Καλημέρης που ήταν μαζί με τους Freaky Fortune και τον Riskykidd στην Κοπεγχάγη, μόλις έφτασε μίλησε στην εκπομπή, Μες στην Καλή χαρά:


«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το τραγούδι μας δεν άρεσε, γιατί έβλεπα την αντίδραση του κόσμου και μέσα στην αίθουσα και τους ανταποκριτές των άλλων χωρών. Πιστεύω ότι χάιηκε κάπου μέσα σε όλο αυτό το πράγμα που είδαμε. Πάρα πολλές χώρες με ήχους που σχετικά έμοιαζαν. ίσως ο ήχος ο δικός μας που ήταν πιο ευρωπαϊκός, αν ερχόταν από άλλες χώρες όπως η Δανία, η Φινλανδία ή η Γερμανία να έπαιρνε περισσότερες ψήφους. Δεν μπορούμε σίγουρα να πούμε τι έφτιαξε».


Μάλιστα δεν δίστασε να πει πως αντέδρασε η ελληνική αποστολή την ώρα που ψήφιζαν οι χώρες και την ώρα του αποτελέσματος! «Χθες το βράδυ είχαν πάθει ένα μικρό σοκ. Στο green room πίσω ήταν σε κακή κατάσταση.


Ήταν πολύ στεναχωρημένοι, είχαν πιστέψει και αυτοί ότι θα έκανε κάτι παραπάνω. Γενικά, προσγειωθήκαμε απότομα».


{YouTube}BFFuS7t0Bbg{/YouTube}

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.