Πού θα σουβλίσουν τον οβελία οι Έλληνες celebrities;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άλλος για Χίο, τράβηξε πήγε, και άλλος για Μυτιλήνη. Οι Έλληνες celebrities πήραν τους δρόμους και έφυγαν για τις πασχαλινές διακοπές τους στην ελληνική επαρχία. Πού όμως θα σουβλίσουν φέτος τον οβελία;


Στις Σπέτσες θα βρίσκονται τις μέρες του Πάσχα η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας, φιλοξενούμενοι φίλων τους. Η εγκυμονούσα Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός βρίσκονται ήδη στο Ξυλόκαστρο από όπου κατάγεται εκείνος, μαζί φυσικά με την έντεκα μηνών κόρη τους Νάγια. Οικογενειακά με τον γιο του και τη σύζυγό του Βασιλική περνά αυτές τις μέρες και ο Νίκος Αναδιώτης στο χωριό του στην Ιτέα . Στη Νάξο περνούν ήρεμες οικογενειακές στιγμές ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την Κατερίνα Κόκλα και τον πέντε μηνών γιο τους που θα βαφτίσουν Αναστάσιο. Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο φίλος της Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θα σουβλίσουν τον οβελία στην Καλαμάτα, όπου διαθέτουν εξοχικές κατοικίες τους. Τέλος, τις πρώτες ρομαντικές τους διακοπές περνούν στη Σύρο η Βίκυ Καγιά με τον νέο αγαπημένο της Ηλία Κρασσά.
Υπάρχουν όμως και εκείνοι που θα μείνουν στην Αθήνα. Όπως ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, αλλά και η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τα παιδιά τους. Οι δύο τραγουδιστές, λόγω του live του The Voice θα πρέπει να βρίσκονται στο κλείνον άστυ και έτσι θα περάσουν ήρεμες οικογενειακές στιγμές, λίγο πριν βρεθούν στα πλατό του σόου. Στην Αθήνα Πάσχα θα περάσουν επίσης Μαρία Μπακοδήμου με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τα παιδιά τους ενώ η Ρούλα Κορομηλάθα καλέσει στο σπίτι της στην Κηφισιά φίλους της για να περάσουν όλοι μαζί τις μέρες αυτές.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και α είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK