Αποκάλυψη! Έχει βρεθεί η φωνή του «The Voice» και είναι…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά το δεύτερο live του «The Voice», αρχίζει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει το τοπίο και σίγουρα ανάμεσα στους παίκτες που έχουν απομείνει βρίσκεται η «μεγάλη» φωνή του σόου!


Η Αγγελική Ζήκα, η οποία αποχώρησε στο πρώτο live μιλά σε συνέντευξη της και αποκαλύπτει πως αυτή η φωνή έχει βρεθεί! «Για μένα, ναι, έχει βρεθεί και είναι άντρας.


Δεν θα ήταν όμως σωστό να πω περισσότερα ..», λέει μιλώντας στο 7 μέρες tv. Η Αγγελική είναι μία γυναίκα που έχει δείξει πολύ μαχητική στάση στη ζωή.


Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, όπου ο καθένας κάνει το δικό του αγώνα, θα ήθελε να στείλει το δικό της μήνυμα; «Θεωρώ πως ό,τι μας έρχεται στη ζωή έρχεται για να μας κάνει να μάθουμε τον εαυτό μας ακόμα καλύτερα, να μάθουμε τα όρια και τις δυνάμεις μας.


Εγώ μέσα από την περιπέτεια μου έμαθα πάρα πολλά πράγματα για εμένα, έγινα πολύ πιο δυνατή. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι να προσπαθεί να φιλτράρει ό,τι του συμβαίνει και να δει τι πρέπει να μάθει μέσα από αυτό.


Ίσως να μην μπορείς να το κάνεις εκείνη τη στιγμή, αλλά μετά σου έρχονται όλα. Μακάρι να είναι όλος ο κόσμος καλά! Αλλά επειδή αυτό είναι πολύ δύσκολο, τουλάχιστον να ξέρουν ότι μέσα από αυτό πραγματικά θα γνωρίσουν πράγματα που δεν μπορούσαν να τα διανοηθούν».