Η αλήθεια για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό και η πληγή της Μενεγάκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι ντόρος ήταν αυτός με το παραμύθι καθημερινής εφημερίδας;

Ακόμη και οι πιο ψαγμένοι τσίμπησαν στο θέμα. Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η ανάγκη των συγκεκριμένων να πουλήσουν που δεν είχαν μόνο ένα ψέμα στην εφημερίδα αλλά δυο για να κάνουν το μεγάλο ψέμα να φαίνεται ώς αληθινό.

Με αφορμή λοιπόν την χθεσινή μπούρδα αναζητήσαμε λίγο περισσότερο τα του συμβιβασμού μεταξύ του ζευγαριού. Η αλήθεια είναι πως οι πρωταγωνιστές κρατούν στα στόματα τους κλειστά. «Είναι πολλά τα λεφτά  Άρη».

Τα στόματά τους κρατούν κλειστά και κάποιοι απο τους δικηγόρους.

Ωστόσο ακολουθώντας το απόφθεγμα «όσο ψάχνεις βρίσκεις» μάθαμε ότι δεν υπήρξε πρόσφατα καμία προσπάθεια εξωδικαστικού συμβιβασμού. Άλλα ακόμη και να γινόταν αυτή δεν συζητείται σε δικαστική αίθουσα. Εξ΄ού και ο όρος «Εξωδικαστικός». Σε δικαστική αίθουσα συζητήθηκε και πάλι το ζήτημα των κοινών αποκτημάτων του ζευγαριού. Εκεί λοιπόν εκτιμάται απο την έδρα το «μαχητό τεκμήριο».

Αυτό όμως που συνέβη και είναι αλήθεια είναι πως δυο φορές η πλευρά Μενεγάκη προσπάθησε να ρίξει γέφυρες σε αυτήν του Λάτσιου αλλά δεν βρήκε όχθη.

Μάλιστα και στις δυο φορές ο Γιάννης Λάτσιος-λέγεται απο κάποιους- πως απάντησε με την ατάκα «Τσού».

Αυτή η πληγή είναι μεγάλη για την παρουσιάστρια καθώς όλοι γνωρίζουν πως η διαμάχη αυτή στο τέλος θα καταλήξει υπέρ του Λάτσιου-βλέπετε τα στοιχεία είναι αδιάσειστα -και η Νίτσα έχει χάσει τον ύπνο της.

Θα ελαφρύνουν πολύ οι λογαριασμοί της-στην Ελλάδα- κι αυτό είναι εφιάλτης.

Μεγάλος εφιάλτης!

Πηγή: Νassosblog

br