ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ: Χαμός στην πρεμιέρα του Λευτέρη Πανταζή! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αναμενόμενη πρεμιέρα του Λευτέρη Πανταζή που επέστρεψε μετά απο 20 χρόνια στο ιστορικό Posidonio Music Hall και έκανε πραγματική «Ταραχή» τραγουδώντας μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες με γνωστούς φίλους και αρκετούς επωνύμους που έσπευσαν να τον δούν και να τον στηρίξουν στο ξεκίνημά του με τα λουλούδια να πέφτουν βροχή.

Εχοντας στο πλευρό του τον Δημήτρη Αβραμόπουλο που γνωρίσαμε μέσα απο το «Rising Star» και την δυναμική Τζωρτζίνα Νικάκη καθώς και μια νέα ομάδα απο ταλαντούχους τραγουδιστές κράτησαν με αρκετό κέφι και χορό μεχρι το πρωί.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η κόρη του Λευτέρη Πανταζή που απολαμβάνουμε απο το show μεταμορφώσεων του Ant1 Κόνυ Μεταξά που έβαλε φωτιά στην πίστα με την σεξυ εμφάνισή της μέχρι το πρωί.

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι εκπλήξεις όπως το πέρασμα του Πάνου Καλλίδη με την σύζυγό του Λεάννα Μάρκογλου που κατά την διάρκεια της νύχτας αφού τον ευχαρίστησε ο Λευτέρης Πανταζής του έδωσε το μικρόφωνο και τραγούδησε με την σειρά του μεγάλες επιτυχίες και έστειλε στα ύψη το κέφι και ευχήθηκαν τα καλύτερα για την καλοκαιρινή σεζόν.

Το παρών έδωσε και ο δήμαρχος της γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου που ευχήθηκε και αυτός με την σειρά του για τα καλύτερα σε αυτό του το ξεκίνημα.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες απο την καταπληκτική βραδυά.

Φωτογραφίες:Παναγιώτης Λυμπερόπουλος