Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη-Ποια την αντικαθιστά;


Αυτή δηλώνει ότι δεν είναι έτοιμη ώστε να αναλάβει τη δική της εκπομπή στην τηλεόραση. Από την άλλη η Ελένη Μενεγάκη δεν διαψεύδει τίποτα.  Η αλήθεια όμως σε ότι αφορά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι πλέον γεγονός και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεόραση.

Μια παροιμία λέει ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Σε αυτή την περίπτωση κολλάει γάντι. Εδώ και αρκετό καιρό έχουν κυκλοφορήσει φήμες που θέλουν την συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού να παίρνει τα ηνία της μεσημεριανής ζώνης από την Ελένη Μενεγάκη τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Κάπου από πίσω όμως υπάρχει και η αλήθεια. Δεν μιλάμε μόνο με φήμες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί η ξανθιά ανερχόμενη παρουσιάστρια της τηλεόρασης να υποστηρίζει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη να γίνει… οικοδέσποινα εκπομπής,  ωστόσο στους διαδρόμους του Alpha όλοι γνωρίζουν τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδια που έχει η Διοίκηση του καναλιού, για την «προστατευόμενη»-όπως την χαρακτηρίζουν -πολλοί από τους εργαζόμενους του καναλιού.

Υπάρχουν όμως και άλλες πληροφορίες που υποστηρίζουν ότι η μεσημεριανατζού του Alpha δεν έχει δεχτεί να αλλάξει ζώνη και πως σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε άλλη τηλεοπτική στέγη. Επιπλέον όπως όλα δείχνουν έχει φτάσει ο καιρός προκειμένου η Ελένη Μενεγάκη να κάνει κάτι διαφορετικό. Τόσα χρόνια στην πρωινή ζώνη και στην πορεία στη μεσημεριανή μια αλλαγή χρειάζεται. Η ξανθιά παρουσιάστρια αναζητάει κάτι διαφορετικό όπως ένα talk show μια φορά την εβδομάδα! Λέτε να κουμπώσει; Άλλωστε τελειώνει και το συμβόλαιο της Ελένης φέτος και όλα κουμπώνουν…