Δύσκολες ώρες για την Αγγελική Ηλιάδη – Τι συμβαίνει με το γιο της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αγγελική Ηλιάδη ανέβασε πριν από λίγες ώρες ένα συγκινητικό ποστ στο instagram, ενημερώνοντας τους followers της ότι ο μικρός γιος της ταλαιπωρείται από κάποιο πρόβλημα υγείας. Μάλιστα, ο μικρός έχει κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο, όπου παρακολουθείται από τους γιατρούς και κάνει θεραπεία. Η Ηλιάδη ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία, με το χέρι της να κρατά το χεράκι του γιου της, όπου του έχει τοποθετηθεί η πεταλούδα για τον ορό και την φαρμακευτική αγωγή.

iliadi

Παράλληλα, ανέβασε ένα συγκινητικό ποστ για τις γυναίκες, και τη δύναμη που έχουν μέσα τους. Διαβάστε παρακάτω όλο το κείμενο που ανέβασε στο instagram:

«Πρώτη μέρα της άνοιξης…μας βρήκε σε δύσκολες στιγμές…πάντα στη ζωη μου από τον ερχομό του πρώτου μου παιδιού έλεγα και το ένιωθα ότι είμαι ευλογημένη…ότι ο Θεός με ευλόγησε να ζήσω.. να βιώσω το μεγαλύτερο θαύμα…την δημιουργία..της ζωής!δεν χρειάζεται τίποτε άλλο για να πω με όλη την δύναμη της ψυχής μου ότι είμαι ευτυχισμένη.οι μανούλες νιώθουν απόλυτα αυτό που λεω αυτό που αισθάνομαι…πολλές φορές αναρωτιέμαι…”Θεέ μου..άραγε με τι υλικό έφτιαξες τη γυναίκα”…να δημιουργεί ζωη…μέσα στο σώμα της..με τα κομμάτια της..με την ψυχή της…να παλεύει για χρονια να δείξει δρόμους στροφές λακούβες ανηφόρες κατηφόρες λάθη σωστά…να δώσει ότι έχει μέσα της…όση αγάπη υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο..την μοναδική αληθινή αγάπη.. να προστατέψει…να φροντίσει…να δώσει την ζωη της…να μάθει στα παιδιά της..αλλά και στην ίδια…κανεις δεν γεννιέται έτοιμος..πιστευω ότι τελικά εμείς οι γονείς μαθαίνουμε και παίρνουμε πολλά περισσότερα απ τα παιδιά μας απ ότι εκείνα…είναι τόσο απλό…εκείνα μας μαθαίνουν μας δείχνουν πως να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι για να καταφέρουμε να σταθούμε δίπλα τους βράχοι…μας μαθαίνουν να αντέχουμε και να υπομένουμε έναν πόνο απερίγραπτο..οταν τα βλέπουμε να υποφέρουν να κλαίνε να πληγώνονται να δακρύζουν…και αντέχουμε..τα πάντα…γιατί τα παιδιά μας είναι το δωρο του θεού..η μεγαλύτερη ευλογία του…το μόνο που θέλουν…να ειμαστε δίπλα τους…να κρύβουμε το μικρό τους χεράκι στο δικό μας…ας ειμαστε όλοι οι γονείς δυνατοί..σωστοί άνθρωποι..να εκτιμούμε την ευλογία αυτή και να ευγνωμονουμε κάθε λεπτό τον Θεό μας…δύναμη σε όλα τα αγγελούδια που ταλαιπωρούνται…ο Θεός να τα έχει όλα καλά».

Πηγή: thetoc.gr

br