ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ: Γνωστός ηθοποιός έτρεχε γυμνός στο δρόμο γιατί…


«Πήδα στον κήπο. Ο άντρας μου». Η φωνή της ξανθιάς συζύγου γνωστού επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης μπορεί να μην ακούστηκε στη γειτονιά της… μιας και ο κήπος είναι μεγάλος και τα δέντρα περιμετρικά.

Ο ηθοποιός με θητεία στην τηλεόραση και μεγάλη αδυναμία στον ευατό του, φόρτωσε το σαρκίο του σε αεροπλάνο και ταξίδεψε στην πόλη του έρωτα. Με πληρωμένο το εισητήριο απο την κυρία και γεμάτο το σακίδιο του ναρκισισμού του, έφτασε σε ξενοδοχείο στα «Σφαγεία» και έμεινε στο δωμάτιο που του έκλεισε η σύζυγός του επιχειρηματία.

Ο καημένος ο σύζυγος βρισκόταν στην Τουρκία… ή τουλάχιστον έτσι πίστευε η γυναίκα του.

Με δεδομένο αυτό, η παιχνιδιάρα γυναίκα κάλεσε τον ηθοποιό στο σπίτι τους στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και ξαφνικά… μετά απο δυο ώρες η γυναίκα ακούει τον άντρα της να φωνάζει απο το χωλ του σπιτιού στον κάτω όροφο. Χωρίς δευτερη σκέψη λέει στον εραστή της να πηδήξει απο τον πρώτο όροφο στον κήπο. Ο ηθοποιός για να μην ξεφτιλιστεί πηδάει και λίγη ώρα μετά έρχονται και τα ρούχα του. Μόνο που απο το άγχος του βγαίνει στον δρόμο γυμνός. Και τι να κάνει σηκώνει το ένα χέρι και σταματά έναν ταξιτζή. Του εξηγεί τι έγινε και ο ταξιτζής τον κρατάει στο αυτοκίνητο για περίπου μισή ώρα και μετά απο λίγο μπαίνει αυτός στον κήπο του σπιτιού μαζεύοντας τα ρούχα του…

Πηγή: tsekouratoi.gr