Η εγγονή της Τασσώς Καββαδία θα σε μαγνητίσει με την ομορφιά της (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Τασσώ Καββαδία με τη φαρμακερή ματιά και τις ατάκες που έσταζαν χολή, έμεινε στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου ως η πιο κακιά. Και δικαιολογημένα θα συμπληρώσουμε εμείς.  

Η ίδια μάλιστα είχε ταυτιστεί τόσο πολύ με τους ρόλους που ερμήνευε γι' αυτό και το κοινό δεν τη συμπαθούσε, ενώ σε συνεντεύξεις της είχε δηλώσει πως φοβόταν πως ο κόσμος πως θα την λίντσαρε, γι' αυτό και απέφευγε να κυκλοφορεί δημόσια.

Η κούκλα εγγονή της όμως, Αργυρώ Καλλιάφα δεν ακολούθησε τα βήματα της διάσημης γιαγιάς της και αποφάσισε να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας -σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε πως και η Τασσώ Καββαδία είχε σπουδάσει σχέδιο μόδας στο Παρίσι. 

Λίγες ημέρες πριν παρουσίασε την παρθενική της συλλογή στα πλαίσια της AXDW και κέρδισε όχι μόνο τις εντυπώσεις, αλλά και το πρώτο βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου σχεδιαστή,

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε: «Δεν είχε καμία σχέση με το κακό που ο κόσμος έβλεπε. Ήταν ένας πάρα πολύ γλυκός και ευγενικός άνθρωπος, με αρχές. Ήταν ηθική και προσγειωμένη. Νομίζω ότι έχω πάρει το βλέμμα της. Δεν θα εκνευριστώ ούτε θα φωνάξω, αλλά με το που γυρίσω να κοιτάξω κάποιον θα με πουν “Tασσώ”».

Και κατόπιν αναφέρθηκε στη μάχη της με την ανορεξία: «Έπασχα από ανορεξία και βουλιμία και ήταν ένας φαύλος κύκλος. Με επηρέαζε πάρα πολύ ο χώρος της μόδας με τα πολύ αδύνατα μοντέλα. Κάποιος ήρθε ένας και μου είπε “πάχυνε” . Ουσιαστικά είχα πάρει ένα κιλό, και έκανα τεράστια προσπάθεια για να χάσω το ένα κιλό. Το θέμα είναι ότι έχασα το ένα κιλό και μετά ήθελα να χάσω άλλο ένα για να φτάσω τα πρότυπα που ήθελα. Έφτασα στο σημείο να ζυγίζω 42 κιλά, να τρώω ένα μπισκότο και να μην μπορώ να το φάω, να μου φαίνονται 2 ξηροί καρποί πολύ βαρύ σαν γεύμα. Αμέσως μετά πήγα στο άλλο άκρο της βουλιμίας, όπου κατανάλωνα όχι πολύ μεγάλες ποσότητες φαγητό, αλλά ένιωθα ενοχές. Για να συνειδητοποιήσεις πως έχεις όντως πρόβλημα, πρέπει να έρθει κάτι να σε τραντάξει. Εγώ ζαλιζόμουν και είχα τάσεις λιποθυμίας. Οι γυναίκες πρέπει να είναι γυμνασμένες και να τρέφονται υγιεινά. Αυτό έχει σημασία».

Είμαστε σίγουροι πως το μέλλον της ανήκει.  

Πηγή: Womantoc.gr