Ξεσπά γνωστός Έλληνας τραγουδιστής: «Στο σχολείο θα πουν στο παιδί «πως λένε τη μαμά σου;» και θα πει «Λάκη»;»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι να ρωτήσεις; Να μεγαλώσουν δύο ομόφυλοι ένα παιδί; Δεν θα μεγαλώσει σωστά” υπογραμμίζει ο Δήμος Μυλωνάς

Την δική του άποψη για το επερχόμενο νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε ο Δήμος Μυλωνάς, το πρωινό της Πέμπτης, όταν και ρωτήθηκε από την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου. Μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους είναι αντίθετος σε αυτό.

Ειδικότερα, ο Δήμος Μυλωνάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα ομόφυλα ζευγάρια καλώς να παντρευτούν, όλοι είμαστε άνθρωποι και όλοι έχουμε δικαίωμα σε αυτή τη ζωή. Να ευτυχήσουμε σε αυτή την ζωή, αυτό είναι το ζητούμενο. Το ομόφυλο ζευγάρι όμως θα μεγαλώσει ένα παιδί, το οποίο θα χρειάζεται τον μπαμπά και την μαμά του. Έτσι είναι η φύση του ανθρώπου».

«Δεν μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί με δύο άτομα του ιδίου φύλου. Άμα πάει στο σχολείο, θα του πουν «πως την λένε την μαμά σου;» και τι θα πει; Λάκη; Η φύση έχει προνοήσει το παιδί να χρειάζεται το αρσενικό και το θηλυκό για την ανατροφή του. Δεν είναι νομοσχέδιο στη βουλή να το… περάσουμε, να το ξηλώσουμε και να βάλουμε κάτι άλλο. Είναι η φύση του ανθρώπου».