Έκоψε «μαχαiρι» 1 φαγητό, απέκτnσε δύο συνήθεıες: Η Άση Μπήλιου έχασε 35 κıλά & εντυπωσıάζει με τη νέα της εıκόνα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Αση Μπίλιου έχει χάσει αρκετά κιλά, με τη νέα της εικόνα να εντυπωσιάζει τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Ειδικότερα, η αστρολόγος και παρουσιάστρια αναρτά συχνά στoν προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram φωτογραφίες, με τους ακόλουθούς της να της επισημαίνουν πόσο ανανεωμένη δείχνει η εικόνα της.

«Καλές γιορτές με υγεία…στο έχω πει, είσαι στα καλύτερα σου!!!Στη πρώτη φωτογραφία είσαι κούκλα!!!!!!😍», «Στα καλύτερα της η γλυκιά μας τοξοτίνα Άση», «Άλλος άνθρωπος κ.Μπήλιου, να ‘στε πάντα καλά», «Είσαι κούκλα πάντα ήσουν αλλά το νέο λουκ είναι πιο νεανικό», είναι ορισμένα από τα σχόλια που της έγραψαν.

Το μυστικό της Άσης Μπήλιου για τα κιλά που έχασε

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η αστρολόγος είχε εξομολογηθεί ότι, τα τελευταία χρόνια, κάνει συστηματικά pilates και πηγαίνει κολυμβητήριο.

Η αστρολόγος κατάφερε να χάσει 35 ολόκληρα κιλά και μάλιστα… συνεχίζει. Είναι αποφασισμένη να τα καταφέρει και θα το κάνει. Πώς έχασε όμως όλο αυτό το βάρος; Το 2001 που ήτα στο Mega, λόγω άσθματος ακολούθησε μια θεραπεία με κορτιζόνη και έφτασε να ζυγίζει σχεδόν 150 κιλά! Τα τελευταία δυο χρόνια κάνει pilates και έχει πάρει σοβαρά το θέμα της δίαιτας. Πηγαίνει κολυμβητήριο, ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή με μικρές μερίδες φαγητού και έτσι είδε την ζυγαριά της να την δείχνει κατά 35 κιλά πιο αδύνατη.

Ανανεωμένη η Αση Μπήλιου