Σάλος με το καuτό φιλί στο στóμα του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Τζόρτζια Σιακαβάρα – Η φωτογραφία που όλоι τους απоθεώνоυν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τον έρωτά τους συνεχίζουν να ζουν η Τζόρτζια Σιακαβάρα και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, με τη σχέση τους να έρχεται στο φως της δημοσιότητας πριν από περίπου ενάμιση μήνα.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο και πρόσφατα βρέθηκε σε μεγάλο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή φιλανθρωπικό γκαλά και έδωσαν ένα πολύ… καuτό φιλί στο στόμα.

Οι δυο τους ανταλλάξαν μάλιστα ένα φιλί στο στόμα, ενώ ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε τα τρυφερά ενσταντανέ.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η αγαπημένη του, Τζόρτζια Σιακαβάρα σχεδιάζουν να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ το μυστήριο αναμένεται να γίνει στο σπίτι του δικηγόρου στην Παιανία.

«Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό» είχε πει πριν από λίγες ημέρες στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.