Βασίλης Τερλέγκας: Θαμώνας τον άρπαξε από τον γιακά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επεισόδιο με τον Βασίλη Τερλέγκα στην Αυστραλία. Η επίθεση από θαμώνα. Τι απαντά ο τραγουδιστής.

Ένα σκηνικό σε εμφάνιση του Βασίλη Τερλέγκα στην Αυστραλία για τους ομογενείς κάνει τον γύρο του διαδικτύου και μάλιστα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» προβλήθηκε ολόκληρο το βίντεο από το περιστατικό.

Το αρχικό βίντεο της επίθεσης έφερε στο φως το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, χθες (16/11). Όπως φαίνεται στο βίντεο ο Βασίλης Τερλέγκας πλησίασε σε ένα τραπέζι για να μιλήσει με τους θαμώνες.

Είχαν μια μικρή κουβέντα σε ήρεμο κλίμα, όταν ξαφνικά ένας από τους θαμώνες τον άρπαξε από τον γιακά.

«Μωρό μου, Παναγία μου. κουκλάρα μου», ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής και στην συνέχεια ο κύριος αυτός σηκώθηκε και τον άρπαξε.

«Μου ζήτησε το παλικάρι ένα τραγούδι και του είπα “θα το πω μετά” και στεναχωρήθηκε που του είπα “θα το πω μετά”» είπε αρχικά στην εκπομπή «TLive».

«Πήγε να μου πάρει το σταυρό γιατί δεν του είπα το τραγούδι. Δεν με χτύπησε. Πολύ καλό παιδί ήταν. Απλώς, δεν του το είπα στην ώρα του… Τίποτα… Όλοι ήταν μεθυσμένοι, πετάγανε λουλούδια, “χαμός στο ίσωμα”. Τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Είναι φίλοι μου παιδιά, έρχονται στην Αθήνα και με βλέπουν αυτοί… Όλη η παρέα αυτή. Δεν χειροδίκησε ο άνθρωπος, ούτε με χτύπησε, ούτε με άγγιξε το παιδί με κακή προαίρεση. Ίσα – ίσα που του μίλαγα μετά. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που έχω τραβήξει. Και είναι και φίλοι μου, έτσι; Όσο πιο γνωστοί είναι, τόσο πιο πολλές απαιτήσεις έχουν μερικές φορές. Δεν είναι κακό αυτό» δήλωσε στην εκπομπή του Alpha ο Βασίλης Τερλέγκας και ερωτηθείς για τις φράσεις θαυμασμού που είπε σε γυναίκα απάντησε: «Σε όλον τον κόσμο εκφράζω τον θαυμασμό μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Πηγή: gazzetta.gr