«Οι βρωμ@γριες που περνάνε από τη λαϊκή»: Οι ντροπιαστικές δηλώσεις της Σούπερ Κική ! (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν και πάλι οι επαίσχυντες αναρτήσεις της Σούπερ Κικής στο instagram, με ένα βίντεο για την κίνηση στους δρόμους της πόλης και την κυκλοφορία.

Σάλο προκάλεσε η δηλωμένη ως instagramer με τις δηλώσεις της για τις ηλικιωμένες γυναίκες και τους ποδηλάτες!

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται στο προσκήνιο με αφορμή τις εξίσου ντροπιαστικές δηλώσεις της για τον Σταύρο Ξαρχάκο, για τις οποίες και δέχτηκε τη μαζική κατακραυγή του κόσμου.

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο

Η γνωστή instagrammer αρχικά αναφέρθηκε με έντονο τρόπο στις ηλικιωμένες που μεταφέρουν τα καρότσια της λαϊκής αγοράς δυσκολεύοντας κάποιες φορές την κυκλοφορία, ενώ αργότερα η Σούπερ Κική τα «έβαλε» με τους ποδηλάτες.«Οι βρωμ@γριες που περνάνε από τη λαϊκή και το μισό καροτσάκι προεξέχει στη μέση του δρόμου, φταίω εγώ τώρα να το πάρω μαζί μου το καροτσάκι που πάω να κάνω pilates; Δεν φταίω γιατί η γριά σου λέει: Δεν με νοιάζει, πέρνα από το καροτσάκι μου και μη μου το ακουμπήσει το καροτσάκι θα γίνει σκοτωμός», ανέφερε αρχικά εκνευρισμένη.Σε άλλο σημείο η Σούπερ Κική παρουσιάζεται να φωνάζει κάποιον οδηγό ο οποίος παραλίγο να την κλείσει στη μέση του δρόμου, όσο παράλληλα περνούσε μπροστά της και ένας ποδηλάτης.«Φιλότιμο, φιλότιμο… στο διάολο, θα σας παρακαλούμε για να περάσουμε. Ο άλλος εδώ με το ποδήλατο, έλα καημένε…», φώναζε η Σούπερ Κική.

Προφάνως υπάρχει σοβαρό ζήτημα γενικότερα για αυτό καλό θα είναι να δοθεί άμεσα λύση!

Διαβάστε επίσης:

Super Κική: Ο «εμετός» της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τις δηλώσεις της instagrammer ότι δεν γνώριζε τον Σταύρο Ξαρχάκο (βίντεο)