Συνέβη πριν λίγο: Η «σφαλιάρα» του Γιάννη Λάτσιου στην Ελένη Μενεγάκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η μπάλα έχει χαθεί εδώ και καιρό. 

Ειδικά δε στο κομμάτι της επικοινωνίας και των εντυπώσεων- αυτό το τόσο ευαίσθητο κομμάτι-η Ελένη δείχνει να χάνει από τ΄αποδυτήρια. Και το κακό δε σταματά και δεν πρόκειται να σταματήσει μόνο στον τρόπο και τον λόγο για τον οποίο οι δυο τους χώρισαν.

Όπως όλα δείχνουν η υπόθεση με το μοίρασμα της κοινής περιουσίας θα μας απασχολεί πολύ καιρό ακόμη. Μόλις πριν λίγο πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Λάτσιος αρνήθηκε πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού από την πλευρά της παρουσιάστριας και το κάνει για πολλούς λόγους. Πρώτον διότι δεν διαπραγματεύεται με λιγότερα από αυτά που έχει ζητήσει και δεύτερον για έναν άντρα ο πληγωμένος εγωισμός δεν έχει τιμολόγιο.

Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός ωστόσο προβλέπεται από το νόμο και δεν είναι λίγες οι φορές που σοβαρές  αντιδικίες λύνονται μακριά από τις αίθουσες των δικαστηρίων. Ωστόσο μάθαμε ότι ο ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1 δεν αποδέχτηκε την πρόταση για λιγότερα χρήματα και έτσι μια ακόμη σφαλιάρα… μια άρνηση γράφεται στην ιστορία της κόντρας.

Είμαστε ακόμη στην αρχή. Μακάρι να τα βρουν κάποια στιγμή διότι υπάρχουν και παιδιά στη μέση και η όλη ιστορία γίνεται πολύ στενάχωρη.

Πηγή: Nassosblog