Τέλος το μακιγιάζ που την έκανε 35άρα: Έτσι είναι άβαφη η Νατάσα Θεοδωρίδου, η φώτο στο Instagram & η αποθέωση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Διθυραμβικά σχόλια δέχτηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου επειδή ξεβάφτηκε για να κοιμηθεί κατά τη διάρκεια πτήσης προς Μελβούρνη.

H Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές που διαθέτει η χώρα, ενώ πέρα από πολύ καλή τραγουδίστρια είναι και αρκετά ακομπλεξάριστη, αφού συχνά αυτοσαρκάζεται. Μάλιστα, πολλές είναι οι φορές που επιλέγει να εμφανίζεται τελείως άβαφη στα βίντεο που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή την φορά, θέλοντας να επικοινωνήσει τις συναυλίες της στην Αυστραλία, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται μέσα στο αεροπλάνο προς Μελβούρνη, λίγο πριν προσγειωθούν μαζί με τις κόρες της. Η Νατάσα Θεοδωρίδου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως ήταν άβαφη μιας και το συγκεκριμένο ταξίδι διαρκεί 13 ώρες, οπότε κάποια στιγμή έπρεπε να κοιμηθεί. Και ως γνωστόν δεν κάνει καλό στην επιδερμίδα μας να κοιμόμαστε με μακιγιάζ. Κατά τη διάρκεια του βίντεο, μάλιστα, η ίδια έκανε ένα γρήγορο μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους για να είναι έτοιμη όταν θα κατέβει από το αεροπλάνο.

Τα σχόλια, όπως ήταν λογικό, «έπεσαν βροχή» με τους περισσότερους να σχολιάζουν αφενός το πόσο άνετα αισθάνεται με τον εαυτό της, για να εμφανιστεί άβαφη, αφετέρου το πόσο όμορφη και εντυπωσιακή είναι φυσική.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ψηφίζει το φυσικό look

Δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια έχει επιλέξει να βγει άβαφη στα βίντεο που δημοσιεύει, είτε λίγο πριν ετοιμαστεί για τις εμφανίσεις της στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάει είτε όταν βρίσκεται με τις κόρες της στο σπίτι, ακόμα κι όταν οδηγάει, μιας κι έτσι βρίσκει λίγο χρόνο να ξεκουράσει την επιδερμίδα της από το καθημερινό μακιγιάζ.