Σπύρος Μπιμπίλας: “Όποιος δεν βλέπει ότι μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο είναι τυφλός”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στα παρασκήνια της νέας του φωτογράφισης, ο Σπύρος Μπιμπίλας υποδέχθηκε την κάμερα της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, την Παρασκευή στον Alpha. Ο αγαπημένος ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αποφάσισε να «ντυθεί» Μέγας Αλέξανδρος εξηγώντας την οφθαλμοφανή, κατά τον ίδιο, ομοιότητα με εκείνον.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν το λένε μόνο όλοι πως μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο, το λέω και εγώ. Από τότε που έγινε η πρώτη μου φωτογράφιση από τον Γιώργος Μιχαηλίδη πριν από πολλά χρόνια, που αυτή η φωτογραφία ήταν σχεδόν ίδια με το προφίλ του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όλοι είδαν ότι υπάρχει αυτή η ομοιότητα. Τώρα, όποιος δεν την βλέπει μάλλον είναι τυφλός».

«Υπάρχει μια ομοιότητα, η οποία δεν λέει και κάτι. Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν μαζί τους ανά την ιστορία ανά τους χρόνους και ανά τους τόπους. Ένας Έλληνας υπάρχει περίπτωση να είναι και απόγονος ανθρώπων που έζησαν στον ίδιο τόπο. Επομένως τίποτα δεν είναι παράξενο. Εμένα η μακρινή μου καταγωγή είναι από τη Χαλκιδική. Το όνομα Μπιμπίλας συναντάται μόνο εκεί. Είναι πολύ εύκολο να κάνουν διάφοροι σκωπτικά σχόλια, δεν με απασχολούν καθόλου όμως αυτά τα σχόλια».

«Είμαι λάτρης της αρχαίας Ελλάδας και το λέω. Όχι μόνο της φιλοσοφίας. Δεν είμαι δωδεκαθεϊστής γιατί πολλοί το έχουν μπερδέψει. Απλά λατρεύω το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και ό,τι έχει γίνει γύρω από το θέατρο» πρόσθεσε, ακόμα, ο Σπύρος Μπιμπίλας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.