Μπέσσυ Αργυράκη: «Βάζω πρώτα το σeξ, μετά το φαγητό και τέλος τον ύπνο»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Μπέσσυ Αργυράκη έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και μίλησε για τη σχέση με τον επί 39 χρόνια σύντροφό της, για τη ζήλια που ένιωθε για εκείνον στις αρχές της γνωριμίας τους, για τις αισθητικές επεμβάσεις, για το πόσο πολύ θέλει να γίνει γιαγιά και για τον χωρισμό της κόρης της αλλά και τις επαφές που κρατάει με τον πρώην σύντροφό της Εβελίνας Νικόλιζα.

«Είμαι 39 χρόνια με τον άνδρα μου. Θα τσακωθούμε γιατί τρώω πολύ, μου λέει σταμάτα να τρως. Δεν τον ζηλεύω πια τον σύζυγό μου, έχω περάσει όμως τρελές ζήλιες στο ξεκίνημα της σχέσης μας. Σκέφτηκα τώρα τι είναι αυτό, ξέρω ότι θα έχει δει 10 γυναίκες και άλλες 20 στο ιατρείο του με προβλημάτισε λίγο, εξάλλου κι εγώ ένα ραντεβού ήμουν» εξομολογήθηκε.

Για τις αισθητικές επεμβάσεις, η Μπέσσυ Αργυράκη δήλωσε πως: «είμαι υπέρ των επεμβάσεων που θα σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Δεν έχω πειραχτεί ιδιαίτερα, έχω πειραχτεί τόσο όσο. Με ενδιαφέρει να μην αλλάξω φυσιογνωμία. Έκανα επέμβαση για να χάσω κιλά, δεν πέτυχε κι έβγαλα εσπευσμένα τον δακτύλιο».

Σε ερώτηση τι της αρέσει περισσότερο, το σεξ, το φαγητό ή ο ύπνος, είπε πως η σειρά προτεραιότητας για εκείνη είναι πρώτα το σεξ, μετά το φαγητό και στο τέλος ο ύπνος.

Για τον χωρισμό της κόρης της, Εβελίνας Νικόλιζα από τον πρώην σύντροφό της: «Στεναχωρήθηκα με τον χωρισμό της Εβελίνας. Κρατάω επαφές με τον πρώην της».