Ο Γερολυμάτος είπε όσα σκεφτόμαστε όλοι για Βανδή – Μπισμπίκη με δυο λέξεις!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


To καυτό θέμα των ημερών έχει γίνει η πολυσυζητημένη εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη με το φοβερό ζειμπέκικο του στο μαγαζί που δουλεύει η αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή. Θέση για αυτόν τον έρωτα έχουν πάρει όλοι. Μαζί και ο Γιώργος Γερολυμάτος που έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην καριέρα του, αλλά και την τελευταία εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αρχικά, δήλωσε για την «τελευταία του ημέρα στο τραγούδι»: «Μόλις αρχίζω να αλλάζω μορφή και γίνω λίγο πιο μεγάλος και πάψει να υπάρχει η νεανικότητά μου, είπα θα φύγω αξιοπρεπώς για να μείνω και στην ιστορία».

Τί είπε ο Γιώργος Γερολυμάτος για την σχέση Βανδή- Μπισμπίκη

Στη συνέχεια, σχολίασε τον πολυσυζητημένο χορό του Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή.

«Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό και παρόλο που και για τη δική μου προσωπική ζωή έχουν γραφτεί πολλά, δεν χρησιμοποίησα ποτέ σκάνδαλα. Τα απέφευγα για να είναι καθαρή η καριέρα μου. Όσο πιο σεμνά και μαζεμένα, τόσο πιο κυριλάτα κι όμορφα θα είναι τα πράγματα», δήλωσε.

“Η δική μου γυναίκα δεν θα το έκανε αυτό”, είπε ο Γιώργος Γερολυμάτος

«Η δική μου γυναίκα δεν θα το έκανε ποτέ αυτό, αλλά αν τυχόν είχα μια γυναίκα, μπορεί να έφτανα μέχρι το διαζύγιο. Είμαστε άξιοι των συνεπειών, μετά από τέτοιες κινήσεις. Αν έχουμε αμερικανοποιηθεί τόσο πολύ, με γεια μας, με χαρά μας», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Η αλήθεια είναι πως ο Μπισμπίκης κατά κάποιο τρόπο δείχνει να επιζητά τα φώτα της δημοσιότητας με αυτά που κάνει κάθε τρεις και λίγο. Και η Δέσποινα δεν πάει πίσω. Εχουν προκαλέσει αρκετά ως ζευγάρι γι΄αυτό και δέχονται κάποιες φορές σκληρή κριτική. Δικαίως ή αδίκως.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο: Όταν ο Μπισμπίκης περιέγραφε τον παράφορο έρωτά του με την Μπεκιάρη

Μπισμπίκης: «Για 10 χρόνια δούλευα νύχτα, από μπάρμαν έφτασα πόρτα. Οι γυναίκες γοητεύονταν από αυτό»