Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν ξέρω αν η γυναίκα της ζωής μου είναι η γάτα μου»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Εγώ», αναφέρθηκε για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τα κατοικίδιά του και συγκεκριμένα με τη γάτα του που, όπως λέει, «ίσως και να είναι η γυναίκα της ζωής του».

«Δεν ξέρω αν η γυναίκα της ζωής μου είναι η γάτα μου (γελάει), πάντως έχουμε αναπτύξει ένα απίστευτο δέσιμο και πραγματικά νομίζω ότι η γάτα είναι το σπίτι μου. Δηλαδή όταν μπαίνω σπίτι, η γάτα είναι το σπίτι, δεν είναι ούτε τα έπιπλα, ούτε τίποτα. Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα να μπαίνεις στο σπίτι σου κι αυτό το μικρό πλασματάκι να γυρίζει και να κάνει τούμπες από τη χαρά της που σε βλέπει. Τώρα όσον αφορά το ράφι ελπίζω να αποφύγω αυτό το κλισέ», είπε ο ηθοποιός.

Στην ερώτηση αν ήταν ζώο τι θα ήθελε να είναι ο ίδιος απαντά: «Θα μου άρεσε να ήμουν αετός ή λιοντάρι. Δεν συμβιβάζομαι με κάτι άλλο».

Ο Σπαλιάρας θέλει να γίνει μπαμπάς

Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερη συνέντευξη του ο ηθοποιός είχε εκφράσει την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς. Σε άλλο σημείο αποκάλυψε ότι μετανιώνει για τη δήλωση που είχε κάνει και είχε πει πως έχει πάει με 4.000 γυναίκες.

Ο Γιάννης Σπαλάρας μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», για τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν είπε: «Αν πάρουμε τη δήλωση ότι μετράμε τις γυναίκες σαν να είναι παγωτά, μετανιώνω».

br