Ο Γιώργος Μαζωνάκης μεταμφιέστηκε σε Αλίκη Βουγιουκλάκη


Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για έναν από τους πιο ταλαντούχους περφόρμερς που έχουμε στην Ελλάδα.

Έχει αποδείξει πολλές φορές ότι εκτός από το να τραγουδάει μπορεί να κάνει πολλά άλλα πράγματα. Τον έχουμε δει ως ηθοποιό. Μάλιστα, η ταινία «Στον Θρόνο του Ξέρξη» στην οποία πήρε μέρος, βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Καννών.

Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος δεν φοβάται να τσαλακωθεί, κι αυτό είναι κάτι που το ξέρουν καλά όσοι τον έχουν παρακολουθήσει έστω και μια φορά από κοντά.

Τόσο με τις εμφανίσεις του στα μπουζούκια που τραγουδάει (αυτή την περίοδο στο Κέντρο Αθηνών κάθε Πέμπτη και Σάββατο) όσο και στις εμφανίσεις του στη μικρή και μεγάλη οθόνη, αλλά ακόμα και μέσα από τα βίντεο που δημοσιεύει στα social media, ο Γιώργος Μαζωνάκης ξέρει να τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά ο Γιώργος Μαζωνάκης επιλέγει να μιμηθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη και… το αποτέλεσμα είναι απλώς επικό.

Ο «ΜΑΖΩ» με έμπνευση από ένα βίντεο με δηλώσεις της Αλίκης Βουγιουκλάκη στη δεκαετία του 1970 για μία υπόθεση που – αν και δεν είχε σχέση με την απαγόρευση του τσιγάρου – συνδεόταν με ένα τσιγάρο και από τότε παίζεται ακόμα και σήμερα, καυτηριάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο και με πολύ χιούμορ το θέμα με το τσιγάρο που απασχολεί και πάλι την επικαιρότητα!