Αρχική ΕΛΛΑΔΑ LIFESTYLE ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ: Η πρώτη εμφάνιση του Βασίλη Καρρά μετά την περιπέτεια με την...

ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ: Η πρώτη εμφάνιση του Βασίλη Καρρά μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια με την υγεία του, πραγματοποίησε ο Βασίλης Καρράς.

Οδημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, όπου φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, ο Βασίλης Καρράς ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, με λευκά μαλλιά και μούσια, ενώ έχει χάσει αρκετά κιλά.

Στις αρχές Νοεμβρίου, ο γνωστός τραγουδιστής χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη ώστε να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Έπειτα από την εγχείρηση και με το πέρας της νοσηλείας του που ακολούθησε, ο Βασίλης Καρράς μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στη φάρμα που διατηρεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου και ανάρρωσε, έχοντας κοντά του τους δικούς του ανθρώπους. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η περιπέτειά του αυτή ήταν και η αιτία για να ακυρωθεί τελικά η συνεργασία του με την Πάολα στο Fever, με τον Γιάννη Πλούταρχο να παίρνει τελικά τη θέση του.

Πλέον, ο Βασίλης Καρράς έχει αρχίσει να επανέρχεται στις χαρές της καθημερινότητάς του, όπως να βρίσκεται με τους φίλους του στη συμπρωτεύουσα.